Read Time:2 Minute, 13 Second

Muurdecoratie kinderkamer

Altijd leuk om de slaapkamer van je zoon of dochter weer een nieuwe look te geven. Soms is hiervoor echt een aanleiding zoals een verhuizing of het gaan slapen op een andere slaapkamer in het huis. Maar het kan ook gewoon leuk zijn om de kamer weer eens te veranderen of misschien is het al jaren geleden dat de kamer is ingericht en past de huidige uitstraling niet meer bij de leeftijd van je zoon of dochter. Hoe dan ook, er moet het een en ander worden veranderd in de kinderkamer. Een nieuw bed, een nieuw bureau, een gezellig zitje, andere gordijnen en dan natuurlijk ook de muren. De muurdecoratie in de kinderkamer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van de kamer. Er is op dit gebied echt ontzettend veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan muurverf, behang, maar zeker ook aan muurstickers voor kinderkamers.

muurdecoratie kinderkamer

Muurstickers voor kinderkamers

Muurstickers voor kinderkamers en ook voor andere ruimten in de woning zijn al jaren ontzettend populair. En dat is absoluut niet zonder reden. In vergelijking met duur behang of dure verf, kun je door te kiezen voor muurstickers een stuk voordeliger uit zijn met het decoreren van de muur. Uiteraard zijn er grote prijsverschillen tussen de verkrijgbare muurstickers en is het een en ander ook sterk afhankelijk van de hoeveelheid en het formaat van de stickers. Een ander voordeel is het enorme aanbod van de stickers. Wat voor soort kinderkamer je ook wilt, er is altijd wel een muursticker die daar perfect bij aansluit. Als laatste is het ook nog eens heerlijk eenvoudig om de muurstickers te bevestigen. Niks geen gesol met verf, kwasten, afdekken, rommel, enz. Omdat de muurstickers zelfklevend zijn, heb je zelfs geen lijm nodig.
muurstickers

Mogelijkheden

Muurstickers zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Zo heb je muursticker schilderijen. Dit kan een heel leuk effect geven in de kinderkamermuurstickers voor kinderkamers en op deze manier combineer je het gemak van een muursticker met de mooie uitstraling van een canvas schilderij. Erg leuk zijn ook de muursticker panelen. Omdat deze vaak vrij groot zijn, heb je in een klap een mooie vulling van de muur. Of wat denk je van een muursticker met tekst. Er zijn stickers te koop met allerlei teksten, maar je kunt ook zelf een tekst maken en deze laten ontwerpen.

Thema’s

Als muurdecoratie kinderkamer is het ook erg leuk om te kiezen voor een thema. Misschien is jouw dochter helemaal dol op prinsen en prinsesjes. Plak dan een mooi roze kasteel als sticker op de muur. Voor een stoere boy zijn er ook mogelijkheden te over als muurdecoratie kinderkamer. Kies bijvoorbeeld een stoere raceauto of een muursticker met wilde dieren in de jungle.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Landelijke keukens
Next post Een warme woonkamer inrichting