Read Time:2 Minute, 36 Second

auto kinderkamerBijna alle jongens zijn dol op het spelen met auto’s. Een jongenskamer met auto’s valt dan ook bij vele jongens erg goed in de smaak.

Al zolang er auto’s bestaan, wordt er al speelgoed gemaakt in de vorm van auto’s. Veel jongetjes krijgen ook op jonge leeftijd al te maken met speelgoedautootjes en gaan daarme al voordat ze kunnen lopen scheurend mee over de grond. Daarnaast krijg je ook loopwagentjes in de vorm van auto’s waar kinderen zich mee kunnen voortbewegen en zeker de films Cars en Cars 2 hebben de auto gekheid van jongens alleen maar meer aangewakkerd. Een jongenskamer inrichten met auto’s zal dan ook voor veel jongens als een erg aangename verrassing komen.

 

Een jongenskamer met auto’s inrichten

Wilj je voor je zoontje een jongenskamer met auto’s inrichten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Natuurlijk moet je het ook niet overdrijven door de complete kamer vol te gooien met auto’s, maar er zijn allerlei mogelijkheden om het auto thema op een leuke hippe manier door te voeren.

 

autos

Wil je een soort van retro auto kinderkamer maken, dan kun je één muur van de slaapkamer een themakleur geven zoals mosterdgeel. Deze muur kun je met auto muurstickers versieren. Ga eens online op zoek naar muurstickers voor kinderkamers en je zult snel een boel resultaten vinden. Er is zelfs erg leuk retro auto behang voor op een stoere jongenskamer.

Wil je de jongenskamer liever wat moderner inrichten, probeer dan kleuren zoals lichtblauw, grijs en taupe te gebruiken. Dit zijn rustige kleuren, welke de drukke verschillende kleuren van verschillende auto’s prima kunnen afzwakken.

Auto accessoires voor in de kamer

jongenskamer met auto’sHet is niet zo moeilijk om voor een jongenskamer met auto’s leuke auto accessoires te vinden. Natuurlijk kunnen speelgoedauto’s zelf ook als leuke accessoires dienen, waarmee allerlei leuke creatieve oplossingen te verzinnen zijn. Stal bijvoorbeeld wat autootjes op de bovenste plank van een (boeken) kast uit in een soort van file en teken achter op de muur een skyline van een bestaande of niet bestaande stad. Zo lijkt het net of er een complete file in de kamer staat. Ook kwamen we een leuk idee tegen van een kapstop gemaakt van kinderautootjes. Hiervoor gebruik je enkele oude speelgoed autootjes welke je met sterke lijm of een lijmpistool kan vastplakken op een plankje. Plak een hele rij in verschillende kleuren naast elkaar om een leuk kleurrijk effect te creeeren. Vind je het niet erg om de muren wat te bewerken, dan kun je speelgoed auto’s ook op de muren plakken. Natuurlijk kun je het zo bont maken als je zelf wilt, er zijn zelfs bedden in de vorm van auto’s. Of misschien een dekbed met afbeeldingen van auto’s.

 

Cars kinderkamer

cars kinderkamer

Is je zoontje helemaal gek van Cars en wil je de auto kinderkamer in het thema van de populaire tekenfilms in richten? Dan kan je lol niet op. Er zijn zo ontzettend veel kinderkamer accessoires in het thema van Cars te vinden dat je er wel een heel huis mee kunt inrichten.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Vrijstaande baden
Next post Slaapkamer inrichting tips