Read Time:2 Minute, 44 Second

Vrijstaande baden kunnen in menig interieur worden gezien als het toppunt van luxe en design. Dat ligt er natuurlijk wel aan hoe het vrijstaande bad afgewerkt is, maar over het algemeen worden vrijstaande baden geplaatst in badkamers of andere ruimtes waar voldoende plek is. Veel mensen zullen bij vrijstaande baden al snel aan een bad op koperen of metalen pootjes denken, zoals we ze uit nostalgische films kennen. Maar vrijstaande baden worden hedendaags in allerelei vormen en maten gemaakt. Er zijn vierkante, ovale, ronde, eivormige en andere vormen vrijstaande baden op de markt. Deze worden geleverd in verschillende materialen, verschillende hoogtes met verschillende accessoires, functies en mogelijkheden.

nostalgisch vrijstaand bad

Het vrijstaande bad voor in de badkamer of slaapkamer?

Bij een bad denk je over het algemeen al snel aan een plaatsing in de badkamer. Vrijstaande baden passen echter ook heel goed in de slaapkamer. Wanneer je in een ruime slaapkamer plek hebt voor een vrijstaand bad, en wanneer deze mooi afgewerkt kan worden kan dit een erg leuke toevoeging zijn aan het slaapkamer interieur. Een vrijstaand bad in de slaapkamer staat erg chique, daarnaast is het ook erg gemakkelijk. Zo kun je ‘s ochtends vanuit bed direct het bad vol laten lopen en heerlijk op je eigen kamer badderen. Daarnaast is het ook ‘s avonds heerlijk om je alleen terug te kunnen trekken op je slaapkamer waar je van alle gemakken voorzien bent. Er zijn allerlei mogelijkheden, waarbij er genoeg vrijstaande baden zijn die ook op jouw slaapkamer interieur goed zullen aansluiten.

vrijstaande baden

Vrijstaande baden in verschillende vormen

Zoals we hierboven al beschreven zijn vrijstaande baden in allerlei verschillende vormen beschikbaar. Wil je een vrijstaand bad op mooie koperen pootjes of wil je juist een modern vrijstaand bad dat goed bij de rest van het interieur aansluit. Neem eens een kijkje op een willekeurige website van een sanitairwinkel en het aanbod vrijstaande baden zal je verbazen.  Bij vrijstaande baden wordt er rekening mee gehouden dat het bad ook daadwerkelijk los in de ruimte komt te staan. Bij het ontwerp wordt hiermee rekening gehouden. Wanneer het losstaande bad toch tegen een wand komt te staan, zal een badkamerspecialist oplossingen bieden om deze op een mooie manier tegen de wand te verwerken.

Vraag om advies

Ben je helemaal gek op vrijstaande baden en is jouw badkamer of slaapkamer niet compleet zonder zo’n luxueus vrijstaand bad, dan kun je je zoektocht natuurlijk al op het internet beginnen. Zoek bijvoorbeeld eens in Google.nl op vrijstaande baden en je krijgt meteen een overzicht met allerlei verschillende vormen, maten en designs. Heb je enkele ideeen opgedaan, ga dan eens na bij een badkamerspecialist of het vrijstaande bad van je dromen ook daadwerkelijk geschikt is voor de ruimte waarin je het wilt plaatsen. Een badkamerspecialist heeft normaal gesproken namelijk al jarenlange ervaring en weet precies wat wel en niet mogelijk is in een bepaalde ruimte.

vrijstaand bad

Heerlijk relaxed in een vrijstaand bad

Zowel gewone baden als vrijstaande baden geven je de mogelijkheid om compleet tot rust te komen. Vrijstaande baden worden ook gemaakt in extra grote uitvoeringen zodat je er zelfs samen met je partner heerlijk in kunt ontspannen.  Zet een lekker ontspannen muziekje op en pak er eventueel een boek bij en ga heerlijk onderuit in bad om zo even helemaal tot rust te komen.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Zelf white wash meubels verven
Next post Een jongenskamer met auto’s