Read Time:3 Minute, 26 Second

Kinder vloerkleed in de slaapkamer

kindervloerkleden
Esprit Kindervloerkleed Butterflies à €85,-

Het is leuk om je kinderen een echt eigen plekje te geven als slaapkamer. De meeste jongens en meisjes vinden het heerlijk om zich van tijd tot tijd terug te trekken in hun eigen domein. Sommige kinderen doen dit wanneer ze verdrietig zijn, of moe. Er zijn ook jongens en meisjes die het fijn vinden om na een dag met veel prikkels even tot rust te komen in hun eigen kamer. Wat is het dan belangrijk dat deze ruimte echt knus en gezellig is. Als de kinderen wat ouder zijn, is het ook prettig als ze zelf mogen meedenken over de inrichting van de kamer. Vaak zijn de meubels, de kleuren, de gordijnen en de muren erg belangrijk wanneer er wordt nagedacht over het inrichten van een kamer. Vergeet echter ook de vloer niet. In veel slaapkamers wordt gebruik gemaakt van zeil of hout en dat is ook net zo fijn, praktisch en hygiënisch. Toch kan het soms wel een beetje kil overkomen en zelfs ook echt koud aanvoelen aan de blote voeten. Kies daarom voor een mooi kinder vloerkleed in de slaapkamer.

Kleuren, vormen en afmetingen van kindervloerkleden

Kindervloerkleden zijn er in zeer veel verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Is de kamer aan de kleine kant, dan kun je kiezen voor een groot kinder vloerkleed dat vrijwel de gehele grond bedekt, maar het is misschien mooier om in deze situatie te gaan voor een wat kleiner model. Een heel leuk, wat kleiner kinder vloerkleed is bijvoorbeeld ‘Kindervloerkleed Zwart – Arte Espina Pinguin (Joy)’ Dit exemplaar kan heel gezellig zijn in een kamer voor wat jongere kinderen. Een mooie pinguin die de voeten warm houdt. Lekker om nog even op te zitten of te spelen voordat je naar bed gaat. Ook een rond vloerkleed kan een goede optie zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden in het assortiment van ronde kindervloerkleden zoals ‘Esprit Esprit Kindervloerkleed Turkoois – Butterflies’, met gezellige vlinders. Of ‘Karpet Brink en Campman Kids Cube’, leuk voor wat oudere jongens of meisjes.

kindervloerkleed tiener
Karpet Brink en Campman Kids à €135,-

Extra sfeer in de kamer met kindervloerkleden

kindervloerkleeed funny stripes
Kindervloerkleed Funny Stripes à €79,-

Je zult zien dat een mooi vloerkleed een echte blikvanger wordt in de slaapkamer. Omdat er zoveel verschillende kleuren, vormen en afbeeldingen aanwezig zijn in het assortiment vloerkleden, is het prima mogelijk om aan te sluiten bij het thema van de kinderkamer. Is jouw zoon of dochter helemaal weg van walvissen en heeft hij of zij daarom een echte waterkamer? Kies dan als vloerkleed bijvoorbeeld ‘Karpet Brink en Campman Kids Buddy’. Erg mooi,zo’n blauw kleed met een vrolijke walvis. (zie foto onder) Bij een dierenkamer kan een vloerkleed als ‘Karpet Scion Lintu Dandelion’ juist heel erg mooi zijn. Jongens die niets liever doen dan met auto’s spelen, zullen helemaal in hun sas zijn met kindervloerkleden zoals ‘Kindervloerkleed Harlequin Go Go Retro’. Wat wil je als stoere boy nog meer dan zo’n mooi vloerkleed met retro auto’s op de vloer van je slaapkamer?

Oudere kinderen en kindervloerkleden

Jongens en meisjes vanaf een jaar of tien zullen niet meer happy worden van een kinder vloerkleed met daarop tijgers, soldaten, dolfijnen en apen. Toch is het ook voor tieners heel prettig om een warm, zacht en gezellig vloerkleed in de kamer te hebben. Ook voor hen is er nog keus genoeg. Meisjes die van rood en roze houden, zullen nog heel tevreden zijn met ‘Arte Espina KIDS (Sam)’. ‘Esprit Kindervloerkleed Beige – Funny Stripes’ kan voor jongens en meiden allebei. Kortom, kindervloerkleden zijn er niet alleen voor de jongste kinderen, maar ook tieners en zelfs pubers zijn een prima doelgroep voor kindervloerkleden.

dieren kindervloerkleed
Karpet Scion Lintu Dandelion à €235,-
leuk kindervloerkleed
Kindervloerkleed Harlequin Go Go Retro à €205,-
leuk kinder vloerkleed
Karpet Brink en Campman Kids à €155,-
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Een badkamer in landelijke stijl
Next post Winactie Slaaploods.nl