Read Time:2 Minute, 24 Second

De trends voor 2014 zijn zeer divers als het gaat om de kinderkamer. Alles kan, alles mag! Als het nou gaat om retro, hout, kleur, zelfbouw, grafische prints of breisels.. het zijn allemaal kinderkamer trends van 2014.

Bent u op zoek naar inspiratie voor de kinderkamer voor uw (klein)zoon of (klein)dochter? Hier vindt u informatie over diverse kinderkamer trends, inrichting en styling zodat u leuke kinderkamer ideeen kunt opdoen

Tijd voor een nieuwe kamer

Misschien is uw kind uitgegroeid in de huidige kamer. Dan wordt het tijd voor een nieuw behang of likje verf. Maar het kan ook zijn dat u iets speciaals wilt maken voor uw kind. Een kamer waarin meer gebeurt dan alleen slapen. Wanneer een kind ouder wordt heeft het ook meer behoefte aan een kamer waarin hij/ zij zich kan terugtrekken. Wilt u een leuke speelkamer die gezelligheid en creativiteit uitstraalt? Hieronder enkele ideeën voor bijzondere kinderkamers.

Het is een tijd hip geweest dat jongens in een raceauto sliepen en meiden in een prinsessen bed. Uiteraard kan dat nog steeds maar met een beetje creativiteit is er veel meer mogelijk.

Kinderkamer trends van 2014  zijn:

– Gebreide/ gehaakte accessoires. Denkt u hierbij aan een poef, een sprei of een vloerkleed. Misschien bent u zelf handig of heeft u iemand in uw omgeving die graag handwerkt? Handgemaakte accessoires zijn niet alleen hip maar straalt ook gezelligheid en huiselijkheid uit. Daarnaast kunt u samen met uw kind de kleurtjes uitzoeken.
– Grafische prints. Grafische prints gaan vaak gepaard met een retro-stijl. Ronde vormen in ouderwetse kleuren en vintage meubels. Gaat u helemaal voor retro? Combineer dit dan met moderne materialen en accessoires, u zult zien dat u eindeloos kunt variëren.
– Muurstickers in diverse vormen en maten zijn helemaal hip en tovert een kamer in een mum van tijd om naar een geheel andere style. Een muursticker kan fotobehang zijn maar ook een sticker van dieren, afbeeldingen, figuren of teksten. Uiteraard kunt u ook zelf een foto laten printen op grote. Op deze manier ontwerpt u zelf uw eigen persoonlijk fotobehang. Misschien een gekke vakantiefoto? Of een foto van uw huisdier.
– Muurteksten in de vorm van gedichtjes of versjes. Een muurtekst in de vorm van een gedichtje of versje geeft de kamer net iets meer sfeer terwijl de kamer tegelijk rustig blijft. Daarnaast zijn de teksten gemakkelijk te vervangen voor wat afwisseling.
– Letterbakken passen ook geheel in de kinderkamer trends van deze tijd. In de letterbak kunnen diverse accessoires gezet kunnen worden. Houten letters bijvoorbeeld, speelgoed of kinderboekjes.

Er zijn diverse sites waarop u muurstickers en fotobehang kunt bestellen. Er zijn ook sites waar u inspiratie kunt opdoen over de laatste kinderkamer trends. Kijkt u ook eens op de pinterest sites. Dit zijn sites waarop ideeën worden gedeeld.

Bent u meer op zoek naar trends voor de babykamer ? Op de pagina over babykamer ideeen vind u meer over babykamer trends.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Balkon inrichten
Next post Trends in stijlvol wonen