Read Time:2 Minute, 30 Second

Velen genieten ervan, maar niet iedereen is het gegund: een bad. Hoewel het best wel leuk is om in een hotel of vakantiehuisje extra te genieten van de luxe van een badkuip, het liefst hebben we er natuurlijk eentje in onze eigen badkamer. Lekker een boekje lezen na een lange dag, ontspannen en jezelf verwennen, een warm bad is soms precies wat we nodig hebben! Met deze Bath Bucket is voor iedereen mogelijk om in een warm bad te stappen. Lees snel verder om meer te ontdekken over deze geweldige uitvinding!

Een warme douche op een koude dag of juist een frisse douche op een warme zomerdag kan heerlijk zijn, maar soms gaat er niets boven een ontspannend bad. Heb jij geen badkuip en ook geen zin of mogelijkheid om jouw badkamer te verbouwen? Dan hebben wij voor jou de oplossing! Deze badkuipen zijn voordelig en makkelijk aan te schaffen. Ze hoeven niet geïnstalleerd te worden en zijn makkelijk op te bergen. Perfect dus voor mensen met een kleine badkamer. Stadsmensen, we’re talking to you!

Geen bad? Geen probleem!

Een Bath Bucket is misschien wel de oplossing voor jou! Je zet ‘m neer in je badkamer en vul de emmer met warm water uit de douchekop. Stap in het water en het genieten kan beginnen! Dit soort tobbes werden al veel gebruikt voor kinderen, maar gelukkig is hier nu eindelijk de grote-mensen-variant! Ook nog leuk: aan de zijkant hangt een opbergvakje waar je shampoo, een tijdschrift of zelfs een drankje kan bewaren. 

Na gebruik kan je de badkuip gewoon weer opbergen achter gesloten deuren, zodat deze ook niet in de weg staat in jouw badkamer. Maar hoe krijg je die tobbe weer leeg? Ook daar is aan gedacht, want de Bath Bucket wordt geleverd met een afvoerslang!

De Bath Bucket is in drie verschillende kleuren te koop bij Bol.com voor 58,95 en daarmee ook nog eens budgetvriendelijk! 

Zitbad Voor Volwassenen – Bath Bucket – Wit – 200L

Maatje groter? Ga voor deze variant!

Vind je de Bath Bucket toch een beetje te klein om optimaal te kunnen genieten? Ga dan voor deze opvouwbare badkuip. Werkt ongeveer hetzelfde als zijn kleine broertje, maar is nog net een maatje groter! Daardoor kan je heerlijk languit luieren in deze badkuip. Ook deze variant kan je na gebruik heel goed opbergen. Hij is in drie verschillende kleuren te verkrijgen op bol.com voor 129,95.

Bath Bucket 2.0 – Opvouwbad voor volwassenen

Nog meer comfort? Kies dan voor opblaasbaar!

Wil je nog net iets comfortabeler liggen? Ga dan voor deze opblaasbare variant! Deze is nog iets groter dan de opvouwbare badkuip, waardoor je heerlijk languit kan liggen. Daarnaast is deze opblaasbare badkuip verreikt met een zachte hoofdsteun. Doordoor kun je uren relaxen, zonder een stijve nek te krijgen. Wees maar niet bang dat het water koud wordt, want de badkuip komt met een zeil die de warmte binnenhoudt. Koop deze comfortabele badkuip voor 127, 97 bij Bol.com!

Opblaasbare badkuip – Ligbad 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Tover je zolderkamer om tot kantoorruimte Previous post Tover je zolderkamer om tot kantoorruimte door installatie van een dakkapel
huis koel houden tijdens hittegolf Next post Tips om je huis koel te houden tijdens hittegolf