Read Time:2 Minute, 45 Second

Het nemen van een douche in je eigen badkamer is een heerlijk moment voor ontspanning. Het is de plek waar je ’s morgens lekker wakker wordt onder het warme water. Of juist waar je ’s avonds lekker tot jezelf komt. Je verwent jezelf pas echt met een heerlijke regendouche. Dankzij de extra grote douchekop word je omhuld door warm water. De zachte stralen voelen zeer aangenaam aan. Net alsof je in de regen staat, maar dan met lekker warm water. Klinkt dat niet heerlijk? De regendouches van Grohe zijn ook nog eens makkelijk te installeren in de badkamer.

Grohe regendouche

Grohe is een echt begrip als het gaat om badkameraccessoires en waterkranen voor in huis. Het Duitse bedrijf is wereldleider op het gebied van sanitair en levert aan meer dan 130 landen wereldwijd hun heerlijke douches, kranen en badkameraccessoires. Het prachtige, simpele design past gemakkelijk in iedere badkamer. Of je nu een landelijke stijl hebt of juist een moderne badkamer: Grohe sluit er naadloos op aan en behoudt de sfeer van je zorgvuldig uitgekozen interieur. Dat geldt ook voor de verschillende regendouches van Grohe. De extra grote douchekoppen (vanaf zo’n 25 centimeter doorsnede) zijn voorzien van fijne gaatjes waardoor het water tot fijne stralen gedoseerd wordt. De regendouches zijn vaak voorzien van een thermostaatkraan, zodat je de temperatuur voor het water gemakkelijk kan instellen. Eenmaal ingesteld hoef je alleen de kraan open te zetten en te genieten van de Grohe regendouche. Verder levert Grohe ook de douchestang mee die het mogelijk maakt om de regendouchekop hoger en lager te verstellen – dit verschilt echter per regendouche. Zeer grote douchekoppen hebben er namelijk baat bij om op één hoogte opgehangen te worden. Dat maakt douchen nog aangenamer.

z

Grohe Euphoria

Een van de meest populaire regendouches van Grohe is de Grohe Euphoria. Deze complete doucheset bevat de Euphoria regendouchekop, thermostaatkraan, losse doucheslang met massagedouchekop en de mogelijkheid zelf de hoeveelheid water in te stellen. Zo ga je niet alleen energiezuinig om met de warmte, dankzij de thermostaatkraan, maar ook met het water zelf. Duurzaam douchen, zonder in te leveren op genot. Wie wil dat nu niet? De Euphoria doucheset bevat een niet verstelbare wandbevestiging. Dat houdt in dat de regendouchekop niet naar beneden of omhoog geschoven kan worden. Wel kan de kop dankzij een kleine zwenkarm van links naar rechts worden bewogen. Voor de doucheslang met massagedouchekop is een speciale houder aangebracht. Wanneer je deze douchekop niet gebruikt, hang je deze daarin op. De massagedouchekop heeft een verstelbare ring, zodat je zelf kan kiezen of je harde, pulserende of zachte stralen creëert. De Grohe Euphoria is een ideale wellness douche voor thuis om op en top te genieten van een heerlijk warme douche ter ontspanning, na het sporten of om ’s morgens onder wakker te worden.

Maak je badkamer extra luxueus

Of je nu een grote of juist een kleine badkamer hebt, een regendouche kan altijd. Geef daarom je badkamer en dan met name je douche, nog meer luxe en kies voor het stijlvolle en elegante design van Grohe. Verwen jezelf bijvoorbeeld met de veelzijdige Euphoria of iedere andere regendouche uit de collectie van dit Duitse merk. De douchesystemen zijn bovendien heel gemakkelijk te installeren. Knap de badkamer daarom op met een van deze regendouches, want dit soort luxe verdient gewoon iedereen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Leuk je hal op met een stoere, industriële kapstok
Next post Vijf tips voor een stijlvol Scandinavisch interieur.