Read Time:2 Minute, 39 Second

Heb jij een kleine tuin met veel schutting om je heen? Of heb je wellicht een grote tuin, maar zie je overal waar je kijkt alleen maar schutting? Dat kan een opgesloten gevoel geven. Daarnaast wil je natuurlijk zoveel mogelijk groen zien in de tuin. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om een saaie schutting aan te pakken. Zo kun je er bijvoorbeeld klimplanten kopen en deze tegen de schutting aan plaatsen. Hierdoor zal de schutting binnen een mum van tijd helemaal groen zien van de planten. Dit is natuurlijk een veel leuker aanzicht!

Geen schutting maar struiken plaatsen!

Heb je nog geen schuttingen staan, of zijn ze drastisch aan vervanging toe? Dan kun je ook de keuze maken om struiken te plaatsen. Deze zorgen er namelijk voor dat je helemaal geen schuttingen nodig hebt om je tuin af te schermen. Je kunt er voor kiezen om lage struiken te plaatsen, maar je kunt er natuurlijk ook een hele heg van maken. De keuze is natuurlijk aan jezelf! Let er wel op dat je ook de toestemming van je buren moet hebben als het ook de schutting voor hen is.

Schutting verbeteren met hangplanten

Een andere mogelijkheid die je hebt, is de tuin verbeteren met hangplanten. Deze kun je namelijk erg leuk aan de schutting hangen om er meer groen aan te geven. Je kunt er voor kiezen om een enkele hangplant op de schutting te plaatsen, maar je kunt ook een hele plantenbak aan de schutting ophangen. Dit zorgt ervoor dat je mooie planten voor de schutting hebt hangen, zodat je niet meer het saaie uiterlijk van de schutting hoeft te zien. Daarnaast kun je er natuurlijk mooie bloemen in zetten die erg veel kleur hebben. Dit is met name in de zomer een zeer mooi aanzicht!

Ben jij op zoek naar bloemen en planten voor je tuin? Neem dan eens een kijkje bij de online specialist in bloemen en planten; Yarinde.nl. Zo weet je zeker dat je tuin klaar is voor de zomer!

De schutting verven

Een schutting is voor veel tuinen een belangrijke bron van privacy. Je kunt ervoor kiezen om de schutting te schilderen in een kleur die bij je tuin past. Hierdoor hoef je niet heel de tuin vol te zetten met planten, maar geniet je wel van bijvoorbeeld een groene kleur. Ook kun je ervoor kiezen om ieder jaar een andere kleur op de schutting te verven, of juist een mooie schildering erop maken. Als je een beetje creatief bent, kun je enorm veel kanten op met de schutting!

Planten voor de schutting plaatsen

Heb je veel ruimte in de tuin voor de schutting? Dan is het zeker een goed idee om hier wat mee te doen. Je kunt er bijvoorbeeld een mooi tuintje met bloemen van maken. Hierdoor valt de schutting die er achter staat minder op. Je hoeft in dit geval dan alleen nog maar naar de mooie bloemen en planten te kijken die voor de schutting staan. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om struiken voor de schutting te zetten. Deze nemen dan echter wel veel ruimte in beslag waar je rekening mee moet houden.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
visgraat vloer Previous post De voordelen van een visgraatvloer voor je woning
badkamer ontwerpen Next post Een goede badkamer ontwerpen doe je zo!