Read Time:2 Minute, 41 Second

Steeds vaker kom je een visgraatvloer tegen. Zowel bij mensen thuis als in bedrijven worden de vloeren steeds vaker voorzien van een visgraat laminaat. Dit komt natuurlijk enerzijds door de mooie uitstraling, maar anderzijds ook door de vele voordelen die het met zich meebrengt. Een laminaat vloer is namelijk erg gemakkelijk te leggen, terwijl het wel erg sterk is. In dit blogbericht vertellen we je graag meer over de voordelen van een visgraat vloer van laminaat.

Gemakkelijk zelf een laminaat vloer leggen

Zoals gemeld, is een visgraat laminaat vloer erg gemakkelijk zelf te leggen. Dit komt doordat de vloer altijd geleverd wordt met een handig kliksysteem. Hierdoor kun je ook als je geen ervaren klusser bent gemakkelijk de vloer zelf leggen. Je kunt zelf kiezen wat voor laminaat vloer je wilt leggen. Als je gaat voor breed laminaat kun je nog steeds de vloer eenvoudig leggen. Je hoeft hiervoor enkel de verschillende latten in elkaar te klikken.

Zeer sterke en goede kwaliteit 

Een ander voordeel dat een visgraat vloer van laminaat met zich meebrengt is dat het enorm sterk is. De vloeren zijn goed beschermd tegen viezigheid en kan daardoor perfect functioneren in een gezin met kinderen en huisdieren. Veel laminaat is namelijk krasbestendig. Daarnaast kun je het laminaat gemakkelijk dweilen. Je hoeft niet bang te zijn dat het water in de vloer gaat zitten, zoals bijvoorbeeld bij een stoffen vloer wel zo is. 

Heb jij een nieuwe vloer nodig? Kies dan voor een laminaat visgraat vloer van Floer.nl. Zo weet je zeker dat je de beste kwaliteit tegen de beste prijs in handen krijgt!

Het onderhoud van een laminaat vloer

Een ander voordeel van een vloer van laminaat is dat het zeer eenvoudig schoon te maken en te houden is. Het onderhoud omvat altijd eerst stofzuigen. Hiermee maak je de vloer eenvoudig schoon. Omdat de vloer geen grote kieren heeft, is het erg gemakkelijk om te stofzuigen. Vervolgens kun je er ook nog met een dweil overheen. Let er op dat je verder geen schoonmaakmiddelen gebruikt, zoals bijvoorbeeld allesreiniger. Dit kan namelijk de kleur van de vloer aantasten, en dat wil je natuurlijk voorkomen!

Verschillende soorten laminaat

Als je een visgraat vloer gaat leggen met laminaat, heb je verschillende keuzes. Laminaat is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie houtlook en dunne latten. Dit kan erg mooi zijn in een landelijk interieur. Daarnaast kun je ook kiezen voor donkerdere kleuren, als je bijvoorbeeld een industriële stijl wilt creëren in de woning. Al met al kun je met het laminaat dus enorm veel verschillende kanten op!

Verhuizen? Neem de vloer gemakkelijk mee!

Ga je verhuizen vlak nadat je een laminaat vloer hebt gelegd? Je kunt de vloer gewoon meenemen! Doordat er altijd gewerkt wordt met een kliksysteem, wordt de vloer niet definitief aan de grond vastgemaakt. Hierdoor ben je in staat om de vloer mee te nemen naar een volgend huis. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het laminaat in een andere ruimte te leggen. Als je er in de woonkamer op uit bent gekeken, kun je het gemakkelijk gebruiken voor de slaapkamer. Hierdoor kun je het interieur in de woonkamer erg eenvoudig veranderen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
maken van tuinmeubels Previous post Waar let je op bij het maken van tuinmeubels?
klimplanten Next post Wat te doen met een saaie schutting?