Read Time:1 Minute, 57 Second

Ben je op zoek naar een nieuwe kast voor in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld slaapkamer? Overweeg dan de industriële keuken zeker eens! Dit type kast past namelijk bij erg veel interieurs met zijn ruwe uitstraling, zoals de industriële kast van Robuuste tafels.

Extra pit door ruwe, stoere stijl

De industriële kast geeft een woonkamer, keuken of slaapkamer wat extra pit door de rauwe, stoere stijl. Industriële kasten kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals beton, metaal en oud hout. Daarnaast hebben dit soort kasten een strakke vormgeving en een afgeleefde uitstraling. Voor een stoere, maar toch sfeervolle kast kies je dus voor de industriële kast.

Een eye catcher in je interieur

Het stoere karakter van een industriële kast zorgt voor een absolute eyecatcher in je interieur. Het is namelijk een meubelstuk dat direct opvalt en waar mensen over zullen gaan praten. Daarnaast past een dergelijke kast past bij bijna elke stijl van het interieur. Alleen bij een klassiek interieur past het misschien iets minder, maar bij elk modern of Scandinavisch interieur is dat geen enkel probleem.

Lange levensduur van een industriële kast

Het robuuste karakter garandeert ook een lange levensduur. Een dergelijke kast ziet er namelijk behoorlijk geleefd uit. Als er dan ook een keer beschadiging aan komt, zal dit minder opvallen. Sterker nog: grote kans dat dit de kast nog mooier maakt.

Gesloten of open industriële kast

Een dergelijke industriële kast heeft niet per se een standaard indeling of uitstraling. De meeste exemplaren kun je helemaal afsluiten zodat er niets meer zichtbaar is, maar er zijn ook genoeg industriële kasten te vinden die open zijn. Er zijn zelfs vitrines in een industriële stijl te vinden.

Niet voor iedereen weggelegd

Voordat je een industriële kast gaat aanschaffen, is het belangrijk om te beseffen dat dit type kast er dus deels afgeleefd uit ziet. Niet iedereen kan hier tegen en sommige mensen zullen zich daar juist aan gaan storen. Besef dus wel wat je in huis haalt als je een industriële kast gaat kopen.

Kijk en vergelijk, want de prijzen kunnen nogal verschillen

Alhoewel ze dus al een eerder leven lijken te hebben gehad, zijn industriële kasten best prijzig. Eigenlijk kun je het zo duur maken als je wil en het loont om op zoek te gaan naar een goedkope optie, omdat de prijzen nogal verschillen. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
leibomen (2) Previous post Wat maken leibomen zo geschikt voor in jouw nieuwe tuin?
haal de zomer in huis met deze accessoires Next post Haal de zomer in huis met deze leuke accessoires