Read Time:2 Minute, 17 Second

Tegenwoordig heeft de keukentafel de rol van middelpunt van de zithoek overgenomen. Waar tot een paar jaar geleden de meeste mensen vooral in de zithoek zaten, besteden we nu veel meer tijd aan de keukentafel. Niet alleen om te eten, maar ook voor een groot deel van ons sociale leven. Zo begin je je dag met het ontbijt aan de keukentafel, en eindig je hem vaak in gesprek met gezinsleden, of vrienden, aan diezelfde tafel. Dit maakt dat de tafel niet alleen een belangrijk object is, maar ook de stoelen die hier aan gebruikt worden. We zien dat leren stoelen steeds meer een favoriet hiervoor begint te worden. Niet zo gek, want dit soort stoelen zorgen voor een authentieke, natuurlijke sfeer, zitten vaak heerlijk en hebben daarnaast ook nog andere voordelen. Welke? Lees dan even verder.

Leren stoelen zijn praktisch en stijlvol

Stoelen zijn functionele sfeerbepalers in je woning. Naast het feit dat leren stoelen praktisch zijn, geven ze een stoere, natuurlijke look aan je interieur. Aangezien de meeste mensen kiezen voor een houten keukentafel, passen die leren stoelen daar dus perfect bij. Met dit soort stoelen kun je daarnaast ook nog eens alle kanten op, ze zijn gemakkelijk te combineren met andere meubels. Kies voor stoelen met donker leder en combineer deze bijvoorbeeld met een betonnen vloer voor een industrieel interieur. Of kies juist voor stoelen gestoffeerd in wit leder en combineer deze met lichte kleuren en een mooi, natuurlijk vloerkleed.  Op deze manier creëer je een strak, Scandinavisch interieur. Een stijl die erg in opkomst is.

industriele meubels

Leer is een kwalitatief hoogstaand product

Een voordeel van lederen stoelen is dat leer een kwalitatief goed materiaal is. Het is namelijk duurzaam en kan erg goed tegen een stootje. Van nature is leder een sterk materiaal dat niet snel scheurt, verkleurt of vervaagt. De gebruikerssporen die een leren stoel over de jaren heen zal krijgen, maak de stoel over het algemeen alleen maar mooier.  Net als bij de houten (keuken) tafel waar ze vaak bij staan. Leder rekt een beetje op tijdens het gebruik. Dit zorgt ervoor dat je leren stoelen een prachtig doorleefde en comfortabele look krijgen.

Erg makkelijk in onderhoud

Leren stoelen zijn ook erg gemakkelijk in onderhoud. Vooral in een gezin met huisdieren en kinderen is dat erg praktisch. Huismijten, luizen en haren van dieren hebben geen vat op leder. En wanneer er een vlek op je stoel zit, dan is dit gemakkelijk schoon te maken. Een aantal keer vegen met een vochtige doek is al genoeg. Het enige waar je met leren stoelen voor moet oppassen zijn scherpe objecten. Diepe krassen krijg je namelijk bijna niet meer uit het leer wanneer deze er eenmaal in zitten. Let daar dus goed op!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %
ir verwarming Previous post Infrarood verwarming; luxe en kwaliteit in huis
gereedschapswagen kopen Next post Waar moet ik een gereedschapswagen kopen?