Read Time:2 Minute, 54 Second

Ze zijn ontzettend populair: quotes in je interieur. De leuke teksten vrolijken je woning meteen op en ze geven je iedere dag positieve inspiratie. Bovendien kan je quotes in vrijwel iedere kamer plaatsen. Als je het leuk vindt, kan je zelfs een tekstje plaatsen dat perfect bij een bepaalde kamer past. Quotes kan je op verschillende manieren in je interieur verwerken. Wij hebben vier originele manieren op een rijtje gezet. Kijk mee en laat je inspireren!

1. Quotes in je interieur: lightbox

Een eerste manier om quotes in je interieur te verwerken is door middel van een lightbox. Lightboxen zijn al langere tijd populair, maar ze blijven ontzettend leuk! Een lightbox is een combinatie van verlichting met een tekst of quote, aangepast naar je eigen wens. Of je er nu één in de woonkamer, slaapkamer of in je kantoor aan huis plaatst: een lightbox kan je eigenlijk in iedere kamer plaatsen. Aangezien je er het hele alfabet aan letters krijgt bijgeleverd, kan je volop experimenten met leuke quotes. Wat dacht je van ‘Where there is love there is life’ in de woonkamer of ‘Today will be awesome’ in je thuiskantoor? In de slaapkamer is ‘Never stop dreaming’ dan weer heel leuk. Je leest het: de mogelijkheden zijn eindeloos!

2. Letterbord

Je kan ook quotes in je interieur brengen met behulp van een letterbord. Een letterbord is een bord met lijnen waar je letters op vast kan klikken. Net als de lightbox kan je een letterbord op verschillende plekken in huis plaatsen: van de woonkamer tot aan de keuken en slaapkamer. Op internet vind je genoeg inspirerende, motiverende of grappige letterbord quotes. Je kan het bord inrichten zoals jij het wilt én het staat ook nog eens heel trendy in je interieur!

3. Fotolijstje

Quotes staan ook heel leuk in een standaard fotolijstje. Deze kan je vaak al kant en klaar kopen in verschillende winkels, maar je kan natuurlijk ook creatief te werk gaan en er zelf iets leuks van maken. Bedenk hoe je te werk wilt gaan. Wil je één klein lijstje met een quote of wil je liever één grote lijst aan de muur? Of misschien vind je het net leuk om meerdere lijstjes met verschillende quotes op te hangen. Denk ook na over het lettertype dat je wilt gebruiken. Heb je een klassiek interieur? Kies dan voor sierlijke letters. Heb je juist een industrieel interieur? Daar passen strakke letters heel goed bij. Zoek tenslotte quotes op internet die jou aanspreken, print deze uit of teken ze zelf.

4. Quotes op woonaccessoires

Een laatste manier om quotes in je interieur te verwerken, is een quote op één van je woonaccessoires. Zo zijn er bijvoorbeeld veel kussens met quotes verkrijgbaar bij verschillende winkels, maar ook vazen met quotes, mokken met quotes en zelfs dekbedovertrekken. Hoe heerlijk is het om in slaap te vallen onder een prachtige quote? Of om koffie te drinken uit een mok met je favoriete uitspraak?

Of je nu kiest voor een quote met een persoonlijke, humoristische of inspirerende boodschap: met quotes in je interieur kan je allerlei kanten uit. Dat is dan ook de reden waarom we ze zo leuk vinden! Teksten vormen een waardevolle toevoeging aan je interieur, in welke ruimte je ze ook plaatst. Nu rest er je nog maar één ding: op zoek gaan naar de perfecte quote die bij jou past. Zoek inspiratie op internet, haal een tekstje uit een mooi lied of gedicht, of laat je eigen creativiteit het werk doen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
meerdere kleuren in interieur Previous post Goud in je interieur: 5 x inspiratie
Next post Wat te doen bij een lekkage in de badkamer?