Read Time:3 Minute, 56 Second

Uitschuifbare eettafels zijn populair

Uitschuifbare eettafels zijn al enige tijd flink populair onder interieurontwerpers. Ook particulieren ontdekken steeds de voordelen van uitschuifbare eettafels. Wat kun je precies met mooie uitschuifbare eettafels? Welke voordelen heeft dit tafeltype precies? En wat zijn de meest populaire modellen houten uitschuifbare eettafels? lees dit artikel goed door en je bent helemaal op de hoogte van strakke en mooie houten uitschuifbare eettafels die perfect in jouw interieur passen! Alvast veel tafelplezier toegewenst!

De belangrijkste voordelen van uitschuifbare eettafels

Het grootste voordeel van mooie uitschuifbare eettafels is ongetwijfeld het feit dat je de ruimte in huis meer dan optimaal benut. Doordat je het tafelblad in- en uit kunt schuiven, bespaar je enorm veel ruimte in het eetgedeelte van jouw woning. Als je gaat lunchen, dineren of een warme maaltijd gebruikt, schuif je mooie houten uitschuifbare eettafels eenvoudig uitschuiven en met meerdere personen aan tafel zitten. Tussen de maaltijden door worden houten uitschuifbare eettafels ineengeschoven en houd je veel extra ruimte over. Een tweede pluspunt van uitschuifbare eettafels is de flexibiliteit die je hebt. Vooral als je veel vrienden en/of familieleden hebt die geregeld op bezoek komen, kun je hier praktisch op inspringen door het gebruik van mooie houten uitschuifbare eettafels. Je creëert dan snel en eenvoudig extra eetruimte en geeft tegelijk je eetkamer een nieuwe look. In de derde plaats is een fraaie eettafel die je kunt in- en uitschuiven handig voor andere activiteiten dan eten alleen. Je kinderen passen tijdens een kinderfeestje allemaal om de tafel heen. Wil je met je vrienden een lekker pilsje drinken in het weekend, maar is te slecht weer om buiten te zitten? Dan schuif je snel de eettafel uit en ga je met je maten lekker in de eetkamer aan de bier. Een vierde voordeel van mooie uitschuifbare eettafels is dat dit soort tafels in diverse materiaalsoorten te verkrijgen is. Zo heb je houten uitschuifbare eettafels, maar ook kunststoffen uitschuifbare eettafels en aluminium eettafels die je kunt verlengen. Je zult dus altijd wel een geschikte eettafel kunnen indien die perfect aansluit op jouw interieurwensen. Er is keuze genoeg immers. Ten slotte nog een laatste voordeel van het fenomeen uitschuifbare eettafel: deze tafelsoort is de laatste jaren voordeliger geworden, mede door het grote aanbod van dit soort eettafels. Je kunt dus voor een mooie prijs al houten uitschuifbare eettafels of tafels van ander materiaal kopen. Hieronder vind je meerdere favoriete modellen, die tegenwoordig tegen aantrekkelijke prijzen te koop zijn bij specialistische aanbieders.

1. Edelweiss uitschuifbare eettafel

Een uniek en prachtige tafel is de Edelweiss uitschuifbare eettafel, verkrijgbaar in de uitvoeringen walnoot en zwart. Deze prachtige uitschuifbare eettafel heeft en modern en industrieel uiterlijk en past goed in een strak ontworpen interieur. Zoek je een gaaf exemplaar uit de vele mooie houten uitschuifbare eettafels die beschikbaar zijn, dan is dit een prima optie! Het ontwerp van deze prachttafel komt mooi uit in speelse kleurcontrasten en is ook goed bruikbaar in een Scandinavisch ontworpen interieur!

houten uitschuifbare eettafels
Edelweiss uitschuifbare eettafel, walnoot en zwart à € 499,-

2. Oxford eettafel met bijzonder design

Houd je van mooie uitschuifbare eettafels met een bijzonder en opvallend design, dan is een Oxford ronde uitschuifbare eettafel wellicht iets voor jou. Deze unieke tafel is en ontwerp van MADE studio, een beroemd bedrijf op het gebied van eigentijdse designtafels en modern meubilair. De Oxford tafel is een hedendaags ontwerp met minimalistische vormen. Deze salontafel kun je ideaal inpassen in een interieur dat ingetogen en sober is. Omdat deze tafel strak zwart is, kun je hem perfect inpassen in een kleurige en fleurige eetkamer. Voordelig is ook dat je deze unieke eettafel eenvoudig schoon kunt maken met een droge doek! 

Mooie houten uitschuifbare eettafels
Oxford ronde uitschuifbare eettafel, zwart à € 499,-

3. Swift uitschuifbare eettafel 

Een prachtige moderne en strak ontworpen eettafel is de uitschuifbare Swift. Deze parel onder de mooie uitschuifbare eettafels is gemaakt van ijzer met poedercoating en hout. Deze tafel trekt de aandacht met zijn mat witte uitstraling en is ideaal om tot maximaal acht gasten mee te verrassen. Het mooie van de Swift is dat deze scherp geprijsd is en prima in compacte ruimtes past.

mooie uitschuifbare eettafels
Swift uitschuifbare eettafel, matwit à € 499,-

4. Deauville uitschuifbare eettafel

Een van de meest mooie houten uitschuifbare eettafels die tegenwoordig verkrijgbaar is, is de Deauville uitschuifbare eettafel, die prachtig uit de verf komt met zijn donkergebeitst eiken uiterlijk. Het merk Deauville kun je eenvoudig gebruiken in elk soort eetkamer en heeft een prachtig ontworpen silhouet. Gemaakt van sterk eikenhout en ontworpen door het beroemde MADE Studio team, kun je met de Deauville prima voor de dag komen. Bekijk nu deze en andere prachtige modellen uitschuifbare tafels online: de keuze is enorm!

uitschuifbare eettafels
Deauville uitschuifbare eettafel, donkergebeitst eiken
à € 449
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
ingegraven zwembad Previous post Zelf een zwembad aanleggen in de tuin. Waarmee moet je rekening houden?
5 tips om de zomer met een fris interieur in te gaan Next post 5 tips om de zomer met een fris interieur in te gaan