Read Time:2 Minute, 49 Second

Industrieel wonen is trendy. Oude spullen worden retro accessoires, een mix van nieuw met oud maakt een interieur spannend en verrassend. Staal is bijvoorbeeld oersterk en wordt met name in fabrieken gebruikt. Oude werktafels, stellingkasten en lockers krijgen in de hedendaagse woonkamers een tweede leven. En het staat prachtig! Door gebruik van ruige, stoere roomdividers worden kamers intiem en gezellig, met een modern en speels karakter.

Wat is een roomdivider?

Dit is een scheiding die je aanbrengt om binnen een bepaalde ruimte meer structuur, intimiteit of gezelligheid te creëren. Vaak in de vorm van kasten of scheidingswanden. Een loft of studio biedt bijvoorbeeld één heerlijke open en lichte ruimte, maar je moet wel slim stylen om er knusse hoekjes in aan te brengen. Door gebruik te maken van roomdividers wordt de ruimte niet alleen inzichtelijk, het geeft ook sfeer. Het kan geluid dempen, groen herbergen (met kamerplanten) en heeft een mooie uitstraling. Roomdividers zijn functioneel en eenvoudig weer te veranderen of te verplaatsen.

Kies voor stijlvolle en stoere industriële roomdividers

In één grote ruimte een verdeling van kleinere vlakken aanbrengen is handig en overzichtelijk. Met name om het wonen, werken en slapen van elkaar te scheiden. Er ontstaat meer rust en balans, wanneer je het werkgedeelte afzondert van het slaapgedeelte. Dit kun je ook in de woonkamer doen: door het zitgedeelte of de leeshoek te scheiden van je eettafel. Open kasten als roomdividers bieden structuur, afscherming en sfeer, met behoud van het open karakter van de ruimte.

stoere roomdivider
Lavis HavelDiverse mogelijkheden

Stoere industriële roomdividers bestaan er in vele soorten en maten. Met diverse kleurmogelijkheden, in verschillende vormen en materialen. Aan alle kanten zijn ze mooi afgewerkt, zodat ze overal kunnen worden neergezet. Wil je hout, staal, of een praktische kast op wieltjes? In een handomdraai kun je de industriële roomdivider weer verplaatsen en op een andere plek zetten. Je kunt de kamer indelen zoals je zelf wilt! Door te combineren met andere woonaccessoires maak je het interieur uniek. Keuzes hangen af van voorkeur en smaak, maar ook van hoe de ruimte zich leent.

industriële roomdividers
Giani Tonzo roomdivider

Stoere roomdividers bij LUMZ.nl

Hier vind je diverse roomdividers die niet alleen karaktervol en trendy zijn, maar ook functioneel. Deze bieden veel opbergruimte en comfort. Neem bijvoorbeeld de betonnen industriële roomdivider van Giani Tonzo. Een schitterende kast, gemaakt van de robuuste materialen staal en beton. Hiermee kan op speelse wijze woongedeelten van elkaar worden gescheiden, zoals een keuken van de zithoek. Het heeft een bijzondere mix van modern en industrieel.
Of neem de open wandkast Nagrom van het merk LaForma. Deze heeft een eigentijds design waarbij gebruik is gemaakt van verweerd mangohout en een zwart ijzeren frame, in opvallende piramidevorm. Een gegarandeerde eyecatcher.

industriele roomdivider
LaForma Nagrom

Bekijk het aanbod industriële roomdividers

Overige merken in kamerverdelers zijn o.a.: Kare Design, Adagio en Riva.
Bekijk de website  van … voor alle opties op het gebied van industriële roomdividers. Laat je verrassen door de schoonheid, kracht en uitstraling van de materialen. Kies dé industriële roomdivider die het beste past bij jouw woonstijl en interieur. Er is een ruim assortiment woonaccessoires die prachtig met elkaar te combineren zijn, voor een uniek en stoer geheel.

roomdivider industrieel
Lavis Witold Roomdivider
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Een mancave in industriële stijl: kan dit?
Next post Eetkamerstoelen hoeven (tegenwoordig) niet allemaal hetzelfde te zijn