Read Time:2 Minute, 58 Second

Ben jij op zoek naar extra decoratie voor aan de muur? Dan zijn spiegels altijd een perfecte keuze. Spiegels kunnen de look en de sfeer van een ruimte namelijk helemaal aanpassen. Bovendien zijn deze items ontzettend handig. Wie wil er nou niet altijd even kunnen checken hoe je eruitziet? Een set van ronde spiegels past in ieder interieur. Door exemplaren van de juiste materialen uit te zoeken, kan jij je interieur dat beetje extra geven.

De voordelen van ronde spiegels

Een van de grootste pluspunten van spiegels in je interieur is dat deze items voor een erg open ruimte zorgen. Heb je een klein huis dat je er graag wat ruimer uit zou willen laten zien? Een grote spiegel aan de muur kan voor een groot verschil zorgen. Deze accessoires zorgen bovendien voor extra licht. Je kunt dus nog meer van het natuurlijke daglicht profiteren door je spiegels op een slimme manier op te hangen. Spiegels zijn allang niet meer alleen saai, recht en simpel. Je kunt tegenwoordig ontzettend leuk spelen met de look van deze items. Zo kan je opvallende materialen uitzoeken, maar ook leuke sets ophangen. Hiermee heb je meteen een unieke en speelse muurdecoratie in huis gehaald.

set van ronde spiegels
LaForma Wilson à €79,99

Simpel, strak en effectief

Op het gebied van accessoires kan je natuurlijk eindeloos spelen. Voor iedere woonstijl zijn er wel spiegels te vinden die de rest van het interieur complementeren. Een stijl die er altijd mooi uitziet is de minimalistische look. Minimalistisch hoeft niet te betekenen dat een spiegel saai is. Sterker nog, je kunt zelfs een erg opvallende decoratie ophangen wanneer je een minimalistische spiegel uitzoekt. Een voorbeeld van dit opvallende minimalisme is de set ronde spiegels van LaForma. Doordat de set spiegels rond is, creëer je een speelse en opvallende look. De donkere buitenkant van deze spiegelset zorgt ervoor dat de spiegels echt eruit springen. Dankzij de geometrische en strakke vorm is deze set ideaal voor moderne woningen. De goudkleurige binnenkant zorgt ook voor een warme uitstraling. Hierdoor zou je deze set van ronde spiegels ook prima in een industriële woning op kunnen hangen. Je kunt voor een strakke look gaan door de set ronde spiegels op een rij te hangen, maar je kunt ze ook speels en asymmetrisch ophangen.

speciale ronde spiegel
By-Boo Round mirror à €64,99

Een set ronde spiegels met een twist

Het fijne aan simpele en strakke ronde spiegels is dat deze altijd gemakkelijk te combineren zijn. Het nadeel is dat ze net iets minder opvallen in je interieur. Ben je op zoek naar een eyecatcher? Ook dan kan je spiegels gebruiken. Deze accessoires worden namelijk niet alleen maar in simpele stijlen gemaakt. Er zijn genoeg opvallende spiegels met een unieke twist. Denk bijvoorbeeld aan spiegels met een houten plateau, zoals het design van By-Boo. Door verschillende materialen met elkaar te verenigen, krijg je een opvallende accessoire voor aan de muur. Wanneer een set spiegels rond is, ogen ze automatisch vrij speels. Je kunt het geheel iets strakker maken door voor een set spiegels met een twist te gaan. Denk bijvoorbeeld aan ovalen exemplaren. Een ovaal is de perfecte middenweg tussen een vierkant en een cirkel. Je behoudt de strakke vormen die bij een moderne woning passen, maar geeft er een speels en opvallende tintje aan.

metalen set ronde spiegels
LaForma Karlo à €159,99
set ronde spiegels
LaForma spiegel à €124,99
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Nooit meer maaien met kunstgras in de tuin
Next post Screens, voor zonwering en meer