Read Time:2 Minute, 44 Second

6 leukste interieurwinkels in Breda

Breda is een hele leuke stad en heeft op interieurgebied ook heel veel te bieden. Voor elke smaak en iedere stijl is er wel een winkel te vinden. Vooral de Wilhelminastraat en de Ginnekenweg mag je niet overslaan als je in deze stad komt interieurshoppen. Kortom, er zijn heel veel leuke woonwinkels in Breda die in dit artikel op een rijtje worden gezet.

1. Meubelatelier Koningstraat 5

Dit is gelijk al een voorbeeld van leukste woonwinkel Breda. Hier kan je veel unieke oude meubels met een bijzonder verhaal vinden. De winkel is opgezet door Jonas Mulder en samen met zijn vriendin knapt hij oude meubels op en verkoopt ze in zijn winkel! Er is van alles te vinden. Oude ladekasten, dressoirs, stoelen en tafels, maar ook hele mooie industriële lampen en woonaccessoires. Meubelatelier Koningsstraat 5 is te vinden aan de Ginnekenweg 77.

2. Stilleven

Een andere winkel die zeer goed in het rijtje van leuke woonwinkels in Breda past is Stilleven. Deze winkel is bevindt zich ook aan de Ginnekenweg, op nummer 26. Dit is naast een woonwinkel ook een lunchroom. Dus nadat je heerlijk geshopt hebt kun je genieten van een lekker kopje koffie tussen alle mooie brocante items, wat ervoor zorgt dat dit wel hoort bij leukste woonwinkel Breda. Alle spullen die in de winkel verkocht worden, worden met de hand uitgezocht. Ook heeft de winkel een eigen houtwerkplaats, hier worden meubels op maat gemaakt en oude meubel opgeknapt.

3. Casa Maria

Casa Maria, Ginnekenweg 71, is een leuke woonwinkel in Breda die vooral bekend staat om de vele kleuren! Als je hier binnenstapt is kleurrijk dan ook het eerste wat je denkt. In Casa Maria vind je vooral woonaccessoires in veel verschillende kleuren maar er zijn ook leuke cadeautjes of andere hebbedingetjes te koop. De producten de verkocht worden zijn verkregen door eerlijke handel en komen van over de hele wereld, waardoor er achter elk product een mooi verhaal zit.

4. RAW Next Breda

RAW Next Breda is een leuke, exclusieve interieur winkel in Breda. De winkel bevindt zich aan de Wilhelminastraat op nummer 38. In de winkel worden veel moderne en luxueuze meubels verkocht. Maar er zijn ook veel leuke woonaccessoires zoals lampen, bijzondere vazen en kussens te vinden. Als je meer van luxe houdt ben je bij deze winkel op het goede adres.

5. Moss Breda

Een andere leuke interieurwinkel in Breda is Moss Breda. Deze winkel is naast een woonwinkel ook een bloemenzaak en bevindt zich op nummer 39 aan de Ginnekenweg. In deze leuke woonwinkel in Breda vindt je een mix van oude en nieuwe meubels, unieke woonacessoires en mooie bloemen en planten. Moss is een hele sfeervolle en gezellige winkel waar er door de vriendelijke medewerkers de passie voor interieur voelbaar is.

6. Industrialz

Industrialz is vooral gespecialiseerd in bijzondere, op maat gemaakte meubels. Het is dus eigenlijk een meubelmakerij maar ze verkopen er ook toffe woonaccessoires en dus horen ze wel in het rijtje leuke woonwinkels in Breda thuis! In deze winkels worden de meubels precies naar jouw smaak gemaakt, en kom je dus thuis met een uniek meubel wat niemand anders heeft!

Hopelijke heb je genoeg inspiratie op gedaan, en bezoek je binnenkort de interieurwinkel in Breda die helemaal bij jouw smaak past!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 4 tips bij het kopen van nieuwe plinten
Next post De veelzijdigheid van wollen vloerkleden