Read Time:2 Minute, 56 Second

Moet jouw nieuwe tv meubel niet alleen praktisch zijn, maar ook een stoere uitstraling hebben? Dan kun je een tv meubel van staal kopen. Staal heeft een stoere uitstraling en door deze materiaalsoort in een televisiekast te verwerken, krijgt ook dit meubelstuk wat meer ‘edge’.

In dit artikel tippen we vijf mooie tv meubels van staal. Wil je een stoer tv meubel kopen, dan kun je zeker een van de meubelstukken op deze pagina aanschaffen.

tv meubel van staal
D-Bodhi Fendy vanaf € 1.399,99

De d-Bodhi Fendy televisiekast

Televisiekast d-Bodhi Fendy is niet alleen praktisch, maar ook stoer. De houten televisiekast is namelijk afgewerkt met een stalen frame. In de vier laden van de tv kast kun je meer dan voldoende los slingerende spullen kwijt en op de kast is voldoende ruimte voor de televisie. Je kiest zelf of je deze tv kast van staal in het klein (200 centimeter breed) of in het groot (250 centimeter breed) wil aanschaffen.

tv meubel met staal
Giani Tor TV meubel à €649,99

De Giani Tor televisiekast

De Giani Tor televisiekast is een echte ‘eyecatcher’. Dit komt niet alleen door het gebruik van staal, maar ook door het mooi afgewerkte hout van het televisiemeubel. Deze kast staat prachtig in een industrieel interieur, maar ook in een stoere landelijke inrichting. Ook is het stalen tv meubel praktisch, want deze kast heeft maar liefst vier laden en twee open planken om spullen op te bergen.

stalen tv meubel
d-Bodhi Pure TV Meubel vanaf €999,00

De d-Bodhi Pure televisiekast

Vind je de d-Bodhi Fendy wel mooi, maar past dit stalen tv meubel niet echt in jouw interieur? Dan is de d-Bodhi Pure televisiekast misschien iets voor jou. Net zoals de d-Bodhi Fendy, heeft ook deze televisiekast een stalen frame. Wat dit tv meubel van staal extra praktisch maakt, is het feit dat er wieltjes onder zitten. Met deze wieltjes kun je het meubelstuk gemakkelijk en snel verplaatsen, mocht dit nodig zijn. De d-Bodhi Pure televisiekast staat mooi in een landelijke inrichting, maar ook in een industrieel interieur met veel hout en staal.

modern tv meubel met staal
Kare Design Cloud tv meubel à € 1.099,00

De Kare Design Cloud televisiekast

Een tv meubel met staal hoeft niet altijd een industriële en stoere uitstraling te hebben. Dit bewijst de Kare Design Cloud televisiekast: een modern en strak tv meubel met staal. Houd je van moderne meubels en zoek je een praktische televisiekast met stijl, dan is dit meubelstuk zeker iets voor jou.

tv meubel hout met staal
Brix Brandy TV Meubel à € 368,99

De Brix Brandy televisiekast

Tot slot is er nog de Brix Brandy televisiekast. Deze televisiekast heeft een eenvoudig ontwerp, maar door dit simpele design valt het meubelstuk juist op in je inrichting. De planken van de televisiekast zijn gemaakt van hoogwaardig hout en het frame is gemaakt van stevig en stoer staal. Door de combinatie van hout en staal ziet de kast er natuurlijk, maar tegelijkertijd ook stoer uit.

Door het eenvoudige design van de Brix Brandy televisiekast, kun je dit meubelstuk vrij gemakkelijk combineren. De kast staat mooi in een industrieel interieur, maar ook in een landelijke inrichting een een vrij strak interieur. Het mooie hout van de kast kun je met vrijwel alle kleuren combineren: ook met de kleuren in jouw huis.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Je dressoir beu? Zo gebruik je hem op een originele manier
Next post Inspiratie: Industriële verlichting op je werkplek