Read Time:3 Minute, 33 Second

De zes leukste woonwinkels in Maastricht

Dagje Maastricht? Pak deze zes leuke woonwinkels in Maastricht zeker mee
Maastricht is een prachtige, unieke stad. Als je Limburg bezoekt, moet je natuurlijk ook naar Maastricht gaan. De stad ademt niet alleen veel historie, maar staat ook bekend vanwege de vele gezellige terrasjes. De Maastrichtse bourgondische levensstijl wordt helemaal gecomplementeerd door de vele bijzondere winkeltjes die je in de idyllische Maasstad kunt vinden. Niet te missen zijn met name de talloze leuke woonwinkels in het centrum Maastricht. Als je de Maasstad bezoekt, moet je wat ons betreft zeker een bezoek hebben gebracht aan de leukste woonwinkel van Maastricht. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van zes leuke woonwinkels in Maastricht, die we in willekeurige volgorde geplaatst hebben. Laat je verrassen door hun bijzondere assortiment!

leuke woonwinkels in Maastricht

1. Loft76: exclusieve designproducten voor jouw interieur
In het centrum van Maastricht vind je aan de Hoogbrugstraat 7 de woonwinkel Loft76 is een pittoreske en interessante interieurwinkel Maastricht. Bij Loft76 vind je moderne, strak ontworpen meubels, exclusieve designproducten en eigenlijk alle accessoires die je voor een flitsend interieur nodig hebt. Ook voor leuke, originele cadeaus kun je uitstekend in deze leuke woonwinkel Maastricht terecht. Het assortiment van Loft76 bestaat uit onder meer kasten, banken, servies, kussens, schalen en strak ontworpen lampen. Alle topmerken zijn vertegenwoordigd. Denk aan gerenommeerde internationale designmerken als Ferm Living, Hay, Vitra en Muuto, naast de beste Nederlandse merken die zich op het gebied van design onderscheiden. Zoals Roos Soetekouw, Pom Amsterdam, Puik en Pols Potten. Deze interieurwinkel Maastricht mag je niet voorbijlopen al je een bezoek aan Maastricht bent!

leuke woonwinkel Maastricht

2. De VerwonderinG doet zijn naam eer aan
Een aanrader qua designwinkel is de bijzonder verrassende Maastrichtse winkel De VerwonderinG aan de Hoogbrugstraat 21 in de trendy Maastrichtse wijk Wyck. Deze leuke woonwinkel Maastricht staat bekend om zijn enorme variatie en zeer originele, internationaal georiënteerde collectie van interieurproducten, meubels en accessoires. De verzameling is afkomstig uit liefst 25 landen en bevat onder meer kasten, banken, stoelen, diverse soorten verlichting, fraaie tapijten, unieke spiegels en decoratief serviesgoed. Het aanbod wordt wekelijks ververst, dus je wordt elke keer als je deze leuke woonwinkel Maastricht binnenstap weer opnieuw verrast!

3. Interieurzaak Villa Trèpetie: modern landelijke woonwinkel
In het centrum van Maastricht, aan de Rechtstraat 38, vind je interieurzaak Villa Trèpetie. Je vind hier oude spullen die jouw interieur een heel authentieke uitstraling geven. Denk aan een echte buffelschedel, auto-onderdelen die passen in bijna elk interieur en bijzondere houten vintage stoeltjes. Toonaangevend in de hippe wijk Wyck, waar Villa Trèpetie gevestigd is, is het aanbod aan handgeschilderde serviezen, binnen- en buitenverlichting en meubels. De grote voorraad fraaie accessoires, waaronder vlinder, fossielen en opgezette vleermuizen, maakt deze winkel enig in zijn soort! Wat ons betreft is Villa Trèpetie de leukste woonwinkel van Maastricht vanwege de uniciteit van deze interieurwinkel Maastricht.

4. Festen: lekker alternatief
Tot de echt leuke woonwinkels in Maastricht behoort zonder twijfel de winkel Festen aan de Minckelersstraat 1a. Deze in 2010 opgerichte interieurwinkel Maastricht vaart een geheel eigen koers. De collectie van Festen is lekker alternatief, want de eigenaars laten zich niet gek maken door trends maar laten zich leiden door uniciteit en originaliteit. Passie en liefde zijn de drijfveren die het assortiment van Festen bepalen. In de winkel vind je tal van sierkaarten, gave stoelen, uniek serviesgoed, tassen, etuis en supermooie keukenaccessoires zoals mandjes, kratjes, mokken, voorraadpotten en ander glaswerk. Ook voor een origineel cadeau kun je bij Festen prima slagen!

5. Lifestyle: een bezoek meer dan waard
In hartje Maastricht, aan Onze Lieve Vrouweplein 19, vind je ook de moderne lifestylewinkel met de gelijknamige naam Lifestyle. In het blad VT Wonen in oktober 2017 werd aandacht besteed aan de Home Collection van Lifestyle. Meubels, kussens van geitenwol, onderscheidend glaswerk, muurdecoratie in allerlei soorten en vormen, moderne hang- en tafellampen: je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Lifestyle in Maastricht. Lifestyle is een bezoek daarom meer dan waard!

6. Pracht Bloemen: fleurigheid ten top
Houd je van een fleurig en fris interieur? Bezoek dan Pracht Bloemen aan de Grote Gracht 24. Deze leuke woonwinkel Maastricht probeert de stad op te fleuren. En dat gaat Pracht Bloemen goed af! Je koopt hier de mooiste bloemstukken, vazen en andere fleurige decoratieve accessoires voor thuis!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Opvallende vloerlampen in verschillende stijlen
Next post 8 tips die je verhuizing makkelijker maken