Read Time:2 Minute, 41 Second

Ben je eindelijk klaar met het inrichten van je huis? Vergeet dan het inrichten van de hal niet. Een hal kan nogal aan de kleine kant zijn, waardoor je de hal inrichting makkelijk over het hoofd zou kunnen zien. De hal is echter wel het eerste dat iedereen ziet als ze jouw huis door de voordeur betreden, en het laatste dat ze zien wanneer ze weer vertrekken, daarom is het inrichten van de gang meer dan de moeite waard. Moeilijk hoeft de hal inrichting niet te zijn, als je maar op een aantal punten let; dan je bent er zo klaar mee.

hal inrichting

foto: https://nl.pinterest.com/pin/435934438916829848/

Creëer een fijne sfeer bij het inrichten van de hal

De hal is de entree van een huis; jouw visite ziet de hal inrichting regelmatig als ze op bezoek zijn. Het inrichten van de gang kan snel rommelig ogen, omdat je er teveel in wilt plaatsen. Let erop dat je het rustig houdt, maar laat het ook niet te leeg achter. Hou bij het inrichten van de hal rekening met de kleuren, pas de inrichting van de hal, aan de rest van je huis aan of kies er expres voor om af te wijken. Een deurmat kan je hal opfleuren, kies bijvoorbeeld voor een deurmat in de kleur van de bank in de woonkamer of met een leuke tekst erop.

gang inrichting

foto: https://nl.pinterest.com/pin/316026098838423198/

Hou de inrichting van de hal praktisch

Bij het inrichten van de gang kan je logischerwijs denken aan een kapstok, maar hou wel rekening met de ruimte. Een kapstok kan veel ruimte innemen, vooral als er jassen aanhangen. Hetzelfde geldt voor schoenenrekken, maak hier alleen gebruik van als er genoeg ruimte is. Als je over weinig ruimte beschikt, kan je het inrichten van de hal extra praktisch houden. Maak gebruik van de ruimte die je hebt, door in de hoogte te werken. Een kast voor jassen is handig, omdat je die kan afsluiten, en bovenop de kast kan je dan hoeden, sjaals en andere accessoires kwijt. Een spiegel ophangen levert je ook voordelen op, het kan de ruimte groter laten lijken, en je kan jezelf nog even checken voordat je de deur opendoet.

inrichting van de hal

foto: https://nl.pinterest.com/pin/296111744235318978/

Werk het inrichten van de hal af voor een mooi geheel

De hal mag best een persoonlijk tintje krijgen, zodat mensen zien van wie het huis is. Vanwege het feit dat je vaak niet al teveel in je hal kwijt kan, zijn een aantal fotolijstjes ter versiering ideaal. Vind jij het te persoonlijk worden om foto’s op te hangen? Kies dan voor afbeeldingen die je mooi vindt of die iets zeggen over jou. Hang er plaatjes op van jouw favoriete vakantieplaatsen, zo wordt je vrolijk bij het inrichten van de hal. Het kan handig zijn om een bord waar je iets op kan schrijven op te hangen, dat is helemaal ideaal wanneer je regelmatig iets vergeet mee te nemen. Hang het in de buurt van de deur op, zodat je het meteen ziet als je weggaat. Zo hoef je voortaan nooit meer iets te vergeten.

inrichting van de gang

Foto: https://nl.pinterest.com/pin/500673683559081249/

Foto uitgelichte afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/334533078555332994/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Scandinavische kinderkamer inrichting
Next post Kurk in interieur als nieuwe modetrend