Read Time:3 Minute, 6 Second

Hoe een prachtige design kapstok het huis -mee- opfleurt.

trendy kapstokken
Kare Design Technical Tree à €949,-

Bij het inrichten of het herinrichten van een huis komen heel wat vragen op tafel. Welke kleuren kiezen we? Worden het design meubels of liever meer country style? Mogen de kinderen zelf bepalen of laten we ze meebepalen hoe hun nieuwe kamer er uit gaat zien? Wat kiezen we voor de vloeren?

Vragen, vragen en nog eens vragen

Al deze vragen zorgen er voor dat het een huis wordt waar jullie je happy gaan voelen. Dat het geen huis, maar een thuis wordt. Grappig is dat veel mensen bijna feilloos weten hoe het huis er uit moet gaan zien. Totdat je met vragen komt over lampen, spiegels of de kapstok. Want een huis behoeft een kapstok. Al is het maar om te voorkomen dat overal jassen rondslingeren. Stel je eens voor dat ieder kind op haar of zijn kamer een eigen kapstok zou hebben. Naast de gezinskapstok. Waarom? Om te voorkomen dat de kapstok, traditioneel achter de voordeur, constant overvol is. Hoe pak je dit aan en wat betekent dit?

Trendy kapstokken

trendy kapstok
Kare Design Bush wandkapstok à €144,-

Kijk eens op bij www.lumz.nl en ontdekt de meest trendy kapstokken die er op dit moment te krijgen zijn. Stel je eens voor dat op de kamer van een van de kinderen een boomtak komt te hangen. Vraag eens aan de kids en kijk hoe ze reageren op een trendy kapstok zoals de Kare Design Bush wandkapstok, helemaal voor henzelf. Wordt er positief gereageerd, dan zou je deze boomtak kunnen verbinden met een trendy kapstok voor het hele gezin, namelijk met de  Kare Design Technical Tree. Door deze combinatie van trendy kapstokken, krijgt een gebruiksvoorwerp plotseling een heel andere betekenis. Het wordt een deel van de inrichting.

Anders dan ‘gewoon’

De keuze voor een trendy kapstok draagt bij aan die nieuwe, frisse inrichting. De design staand Metaal trendy kapstok doet het uitstekend in een moderne inrichting of op een kantoor. Dankzij de bijzondere vormgeving valt hij direct in het oog. Niet puur als kapstok, maar als bijzonder deel van het geheel. Een van de accessoires die het geheel afronden. Krijgt de kapstok een kleurtje? Wordt het een wandkapstok? Zo ja, mag het dan net even anders zijn, zoals de wandkapstok Spinder Design Bug en de Kare Design Knobs. Niet duur, maar wel hele trendy kapstokken die dankzij hun aparte vormgeving en kleurstelling het geheel perfect afronden. Kunst op de muur, waaraan je de jas kunt hangen.

 

kapstok trendy
Kare Design Knobs à €79,99
trendy wandkapstok
Spinder Design Bug à €39,99

Retro

Trendy kapstokken kunnen uiteraard ook retro zijn. Zo biedt de design Spinder Design Eco Kapstok het gevoel op een piraten eiland te zijn. Met name wanneer je voor een van die prachtige kleuren kiest. Maakt dit alles de keuze moeilijker? Begin dan met de vraag of een kapstok van hout of van metaal zijn moet? Of hij moet hangen of staan? Hoeveel jassen er dagelijks aan komen te hangen? Durf daarbij keuzes te maken die je misschien normaliter niet maakt. Zo ontstaat een huis waarin de kapstok geen ouderwets, volgepropt iets is dat op de gang aan een muur komt te hangen. Dankzij de grote keuze aan trendy kapstokken kan het een belangrijk deel van een prachtig interieur worden, waar iedereen op reageert. Oogstrelend, verwarmend, grappig, steeds weer opvallend en ook nog functioneel. Gewoonweg ideaal.

spinder design eco kapstok
spinder design eco kapstok à €329,99
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Denim Drift; de Flexa kleur van het jaar 2017
Next post Maak je eigen bad rekje