Read Time:3 Minute, 15 Second

De zwarte regendouche

Je kent het misschien wel, je bent weer een keer wezen overnachten in een hotel en komt hierna thuis. Je stapt onder je eigen douche en beseft dan dat je douche wel erg saai is. De zwarte regendouche van het hotel waar je net vandaan kwam zag er een stuk mooier uit en werkte ook nog eens erg goed. Op zo’n moment wil je niks lievers dan zelf ook zo’n mooie zwarte regendouche kopen.

Hotbath Cobber douche inbouwset

Waarom kiezen voor een zwarte regendouche

Nadat je thuis uit de douche stapt denk je terug aan de douche van het hotel. Je hebt er fijne herinneringen aan, maar waarom? De donkere kleur van de regendouche, zorgt ervoor dat de douchekop meer naar de achtergrond verdwijnt. Door dit te combineren met het regen effect van de douche, heb je het gevoel alsof je in de natuur staat. Dit zorgt ervoor dat je ontspannen uit de douche komt en je de dag fris begint!

Crosswater MPRO regendouche

Waar koop je een zwarte regendouche

Na je heerlijke ervaring in je hotel en je wat mindere ervaring in je badkamer, besluit je om op zoek te gaan naar een zwarte regendouche. Echter heb je geen idee waar je zo’n mooie zwarte regendouche kunt kopen en ben je eigenlijk radeloos. Het is dan zeker een aanrader om online te kijken bij bijvoorbeeld een online sanitair winkel. Het assortiment is hier enorm en hier zul je meerdere prachtige zwarte regendouches kopen. Doordat het assortiment zo groot is, kun je kijken naar welke zwarte regendouches jij het mooist vindt en hier een lijstje van maken. Naast dat je kijkt naar het uiterlijk, is het ook raadzaam om te kijken naar de werking van de zwarte regendouches. Zo heeft de ene een veel grotere douchekop dan de ander. De grootte van de douchekop bepaald onder meer het genot onder de douche. Mocht je nou een mooie zwarte regendouche hebben gevonden dan zet je hem in je online winkelmandje. Een zwarte regendouche kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Adema Sparkle zwarte regendoucheset

De mooie zwarte regendouche monteren

Je hebt na lang zoeken een mooie zwarte regendouche online gevonden. Doordat de site erg goed ingericht was, heb je hem direct besteld. Toen het pakketje eenmaal binnen was en je hem wilde installeren, kwam je erachter dat je twee linkerhanden weer opdoken. Je zit met je handen in het haar en vraagt je af, hoe monteer ik nou zo’n zwarte regendouche? Allereerst is het van belang om te kijken naar de hoeveelheid water die uit de zwarte regendouche gaat komen. Sluit de hoeveelheid water aan bij de capaciteit van de waterleiding, of moet je hier iets veranderen? Mocht de waterleiding te klein zijn, dan zul je een waterleiding met een grotere diameter moeten installeren. Op deze manier komt er wel genoeg water uit de douche. Denk naast de waterleiding ook na over de afvoer van het water. Waar je in eerste instantie niet bij stilstaat is dat je meer water naar beneden laat komen, dus er ook meer water weg moet kunnen lopen. Het kan dus zijn dat je een andere afvoer moet installeren. Daarnaast is het van belang om te kijken of de cv-ketel de hoeveelheid extra warm water aankan. Echter blijkt dit in de meeste gevallen geen probleem te zijn.

Wiesbaden Caral inbouw doucheset

Het meest zie je zwarte regendouche sets zoals hierboven met een ronde douchekop. Naast de ronde variant zijn er ook mogelijkheden om een vierkante zwarte regendouche te kopen zoals hieronder.

Adema inbouw regendoucheset vierkant

Geniet van je mooie zwarte regendouche

Nadat je goed je best hebt gedaan om de zwarte regendouche te installeren, kun je eindelijk is onder die heerlijke zwarte regendouche stappen. Nu je hem zelf geïnstalleerd en merkt dat de door jou verrichte handelingen hebben gezorgd voor een heerlijke douche, zul je zeer waarschijnlijk nog meer genieten van elke douchebeurt!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
zwaartedeken Previous post Verzeker jezelf van een goede nachtrust met behulp van een zwaartedeken
Scandinavische slaapkamer Next post 5 tips voor een Scandinavische slaapkamer