Read Time:2 Minute, 6 Second

Ben jij iemand die volop van je tuin wilt genieten? Dit betekent dan ook dat je ’s avonds zo lang mogelijk wilt buiten zitten. Niet elke zomeravond is even warm en toch wil je maximaal genieten van het buiten zijn. Een tuinkachel brengt niet alleen warmte op frisse momenten, het is ook een bron van gezelligheid.

Kies de perfecte tuinkachel voor jou

Tuinkachels bestaan in heel wat uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen staal, gietijzer of cortenstaal. Elk van deze elementen hebben een andere uitstraling. En er is keuze tussen diverse stijlen. Zo kun je je tuinkachel volledig op je tuin en je woning afstemmen. Wil je een zwarte strakke buisvormige kachel, een robuuste blokvormige kachel in cortenstaal of zie je liever een klassieker model? Het kan allemaal. Tuinkachels zorgen onmiddellijk voor warmte en geven deze ook lang af. Zo krijg je een maximum aan energie uit je houtblokken. Elk van deze kachels zijn oersterk en gaan daarom lang mee. Bij sommige kachels is er een ruimte voorzien om je hout in te stockeren. En wat denk je van een kachel waarop je kunt koken? Er bestaan kachels met een ingebouwde oven en kachels waar je rechtstreeks via het vuur kunt koken. Dit geeft extra mogelijkheden en het zorgt voor een aangename manier van samenzijn.

Waarom een tuinkachel zo prettig is

Een tuinkachel is één van de elementen die ervoor zorgen dat je buiten een even gezellig gevoel krijgt als in je woonkamer. Kleed je plekje in de tuin of op je terras mooi aan. Bij je loungebank, tafel en stoelen horen bijvoorbeeld verlichting, mooie bloembakken en een vloerkleedje. En misschien heb je wel een buitenkeuken, een BBQ of vuurtafel. Denk daarbij nog aan een zwembadje of speeltuigen voor de kinderen en het plaatje is compleet. Je tuinkachel past er perfect bij. Niets is zo onaangenaam als op een mooie zomerdag naar binnen te moeten verhuizen omdat het frisser wordt. En wist je dat er ook mini-kachels bestaan? Ze zien er even stijlvol uit als de grote kachels. Zelfs op je mini-balkonnetje of je kleine terrasje kun je zonder probleem een tuinkachel plaatsen. Er is dus geen enkele reden meer om ’s avonds buiten in de kou te moeten zitten. Een kachel in de tuin staat garant voor urenlang genieten met je gezin of vrienden.

Maak je dromen waar en kies om lekker veel buiten te zijn. In onze regio is een tuinkachel een handig hulpmiddel om het gezellig warm te hebben in de tuin. Gewoon doen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
wat mag er deze zomer niet ontbreken in je tuin Previous post Wat mag er deze zomer absoluut niet ontbreken in jouw tuin?
hangplanten in het interieur Next post Hangplanten in alle soorten en maten