Read Time:3 Minute, 51 Second

Industrieel wonen is trendy! Oude pakhuizen en werkplaatsen worden opgeknapt en tot mooie en grootse woningen omgebouwd. Uiteraard wil je die industriële sfeer behouden en zoveel mogelijk elementen uit de industriële wereld in je interieur verwerken. Verlichting speelt hierin een zeer belangrijke rol. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je ook voor je industriele hanglamp robuust kiest. Het moet er stoer, sterk en doorleefd uitzien. Kies daarom voor robuuste industriele hanglampen, aangevuld met industriële wand-, staan- of tafellampen. Zij versterken het stoere karakter van je woning en kleden het pand stijlvol aan.

Kies voor een robuuste industriele hanglamp

Er is enorm veel keuze in robuuste industriële hanglampen. Kies je voor je robuuste industriele hanglamp rond of vierkant? Of ga je eerder voor langwerpig en rechthoekig? Alle vormen bestaan in robuuste industriele hanglampen. Elke robuuste industriële hanglamp heeft een eigen uitstraling en creëert een unieke sfeer. Wij geven jou graag een paar voorbeelden en een aantal tips waar jij deze lampen kunt installeren.

robuuste industriele hanglampen
BePure Spotlight à €229,99

De BePure Spotlight
Deze prachtige robuuste industriele hanglamp heeft een stoere metalen lampenkap. Het is net alsof ze maar pas van bij de lasser komt. Ze heeft een uiterst ruwe afwerking en vertoont tegelijk elegante details in de kap. De draadstructuur verwijst nog eens extra naar oude werkplaatsen. Deze hanglamp is dan ook een mooie blikvanger in een industriele kamer. Hang ze bijvoorbeeld boven de eettafel, het aanrecht of boven je hobby- of werktafel.

robuuste industriele hanglamp
Label51 Duisburg à €139,-

De Label51 Duisburg
De zinken afwerking geeft aan deze robuuste industriele hanglamp een verweerde en doorleefde look. Het is een elegante klokvormige lamp met een stoere draadstructuur die het lichtelement extra beschermt. Deze robuuste industriële lamp kan bijvoorbeeld in de hal opgehangen worden. Maar je kunt evengoed een paar van deze lampen op een rij boven de eettafel of het aanrecht installeren. Zo komt ze nog beter tot haar recht!

Industriele hanglamp robuust
Santa Silpa à €164,99

De Santa Silpa
Onder de robuuste industriële hanglampen is dit een pareltje! Niet alleen de ronde metalen lampenkappen verwijzen naar het industriële verleden. De armatuur van deze robuuste industriële lamp is ook nog eens vervaardigd uit stoere buizen. De lamp hangt op aan een stevige ketting. Ze wordt tegen het plafond vastgemaakt met een ruwe metalen staaf. Ondanks haar robuuste uiterlijk straalt ze gezellig en warm licht uit. Het licht wordt mooi naar onderen gericht. Daarom is deze lamp perfect voor de eetkamer of je werkruimte.

robuuste industriele hanglamp rond
LaForma Eidas à €89,99

De LaForma Eidas
Robuuste industriele lampen zien er vaak uit alsof ze zelf in elkaar zijn geknutseld. deze LaForma Eidas lamp is hiervan een prachtig voorbeeld. De stoere veer en het koord waaraan de lampenkap is opgehangen geeft een mooie artisanale look. Deze zwarte klokvormige hanglamp is geschikt voor boven een kleine tot middelgrote tafel. Uiteraard kun je ook van dit model een aantal exemplaren op een rij hangen boven een grote eettafel of het aanrecht. Dankzij de gekleurde binnenkant van de lamp straalt ze een gezellig licht uit.

Welke sfeer wil jij creëren?

Bovenstaande lampen hebben alle een ondoorschijnende lampenkap. Daardoor wordt het licht volledig naar beneden gericht. Wil je echter dat het licht diffuus in de kamer verspreid wordt? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Santa Punch of de Santa Vione. Het is niet altijd zo dat een industriele hanglamp robuust moet zijn. Het kan ook verfijnder en toch stoer tegelijk. Zo wordt er tegenwoordig vaak gekozen voor een lamp waarbij het lichtelement zichtbaar is: de Santa Tiego, Santa Pordim of Santa Krinis bijvoorbeeld. Dit zijn maar een paar voorbeelden van hoe je met robuuste industriele hanglampen de juiste sfeer kunt creëren. Wil je helder licht of zacht? Wil je meerdere lichtpunten of één centraal lichtpunt? Ga je voor heel stoer, stoer of verfijnd stoer? Welke kleur van lampenkap wil je? Dit zijn een heel aantal vragen die je je zult stellen als je toe bent aan een nieuwe lamp. Neem daarom rustig je tijd, doe inspiratie op, kijk en vergelijk! Zo kies jij de lamp die perfect bij jouw industrieel pand past.

industriele design hanglamp
Santa Vione à €179,99
industriele hanglampen rond
Santa Punch à €334,99

 

industriele hanglamp design
Santa Pordim à 169,99
industriele hanglamp rond
Santa Tiego à €299,99
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Bijzondere bloemenvazen, laat je inspireren!
Next post Grote winterschoonmaak in je huis