Read Time:2 Minute, 45 Second

klassieke keukenkraan

De nieuwste nostalgische keukenkranen brengen de sfeer van vroeger tijden weer een beetje terug. Een nostalgische keukenkraan vind je namelijk niet alleen in het roestvrijstaal, maar ook in brons of messing. Zo’n prachtige klassieke keukenkraan is dan ook een echte blikvanger in je keuken en één van de eerste dingen die meteen opvalt. De buitenkant van deze nostalgische keukenkraan lijkt nog het meeste op die van vroeger, maar het binnenwerk is natuurlijk compleet anders. De klassieke keukenkranen van deze tijd zijn voorzien van keramische schijven en hebben een lange levensduur. Nostalgische keukenkranen zijn er in heel veel mooie modellen. Vind je het fijn om in de keuken je handen te wassen, dan kies je voor een keukenkraan met een uitrekbare handdouche zoals deze klassieke Chrome Armando Vicario Keukenkraan.   Deze klassieke keukenkraan is uitermate geschikt om groente mee te spoelen, een emmer water mee te vullen, of gewoon de hoeken van de spoelbak eens goed schoon te maken. Wilt u geen handdouche, maar pakt u het liever professioneler aan, dan kiest u natuurlijk voor een nostalgische keukenkraan met een flexibele slang en een professionele sproeier. Zoals deze prachtige nostalgische keukenkraan van het merk Baby Chef Retro.

nostalgische keukenkranen

Nostalgische keukenkranen passen uitstekend in een landelijke keuken

Nostalgische keukenkranen komen het beste tot hun recht in een klassieke landelijke keuken. Klassiek Belgisch hardsteen en massief eikenhout combineren uitstekend met klassieke keukenkranen in roestvrijstaal met witte porseleinen hendels. Dit type keukenkraan is in verschillende modellen verkrijgbaar en kan tegen de muur of achter de spoelbak bevestigd worden. Het binnenwerk van deze nostalgische keukenkraan is keramisch waardoor deze goed afsluit en niet snel zal gaan lekken. Als dit de klassieke keukenkraan is die u zoekt, kijk dan eens bij het merk Armando Vicario. Klassieke keukenkranen kunnen ook geleverd worden met een matte afwerking. Het is even wennen, maar keukenkranen in chroom, messing of brons met een matte afwerking zijn momenteel heel trendy. Bent u van plan om een keuken te kopen of om uw bestaande keuken aan te passen, kijk dan nog eens bij de keukenkranen met een matte afwerking. Kiest u voor mat, dan is het wel fijn om deze stijl door te voeren en naast de matte nostalgische keukenkraan ook te kiezen voor een matte zeepdispenser. Kiest u voor zo’n mooie nostalgische keukenkraan in mat metalen uitvoering, let dan even op het onderhoud. Deze kranen mag u niet schoonmaken met een schuursponsje. Om uw nostalgische keukenkraan als nieuw te houden gebruikt u een mild reinigingsmiddel in combinatie met een schone zachte doek.

nostalgische keukenkraan

Tot slot

Er zijn heel veel verschillende soorten keukenkranen. Of u er nu een zoekt met een glanzend roestvrijstalen uiterlijk, van glimmend messing of met een stoere bronzen coating, er is keuze genoeg. Een klassieke keukenkraan moet echter goed passen bij de keuken waar hij in gemonteerd wordt. Heeft u een klassieke landelijke keuken en vindt u het fijn dat de kranen en andere accessoires hier goed bij passen, kijk dan even bij de nostalgische keukenkranen. Afhankelijke van de indeling van uw keuken kunnen deze nostalgische keukenkranen aan de wand, achter of naast de spoelbak bevestigd worden. Bent u van plan om een Quooker te installeren, kijk dan ook even bij de Quooker Classic. Dit is een klassieke keukenkraan die prima combineert met andere klassieke modellen keukenkranen en accessoires.

quooker classic keukenkraan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Whirlpools en bubbelbaden
Next post Populaire kamerplanten