Read Time:2 Minute, 51 Second

Whirlpools en bubbelbaden, er is altijd veel verwarring wat nu precies de verschillen zijn. Wat heeft het één meer te bieden dan de andere? Het antwoord is vrij simpel: helemaal niets. De verschillende benamingen die worden gebruikt zijn in de loop der jaren ontstaan en het komt op hetzelfde neer, een warm bad met masserende waterstralen. Whirlpool is het Engelse woord voor bubbelbad, en de letterlijke betekenis van het woord verklapt wat het doet: door middel van lucht in het water worden er bubbels gevormd, wat een masserend effect geeft. Wilt u een whirlpool kopen? Lees dan hier wat de mogelijkheden zijn bij een bubbelbad kopen.

Zowel binnen als buitenwhirlpool kopen

Whirlpools en bubbelbaden kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Vaak spreekt men over een hottub of Jacuzzi als het bad buiten geplaatst wordt. Veel mensen weten niet dat Jacuzzi een merknaam is, dus niet elk bubbelbad is een Jacuzzi. Een hottub is een populaire benaming voor een bubbelbad en het wordt vaak zo genoemd als het bad van hout is gemaakt. Een bubbelbad in de tuin is natuurlijk heerlijk, zeker in de winter, als de temperaturen buiten laag zijn en je kan opwarmen in het bad. Wat we tegenwoordig steeds meer zien is dat mensen bij de aanschaf van een nieuwe badkamer niet kiezen voor een gewoon bad, maar wat meer luxe willen. Een bubbelbad in badkamer laten plaatsen is al jaren een trend en echt iets van deze tijd.

Wat zijn de voordelen van een whirlpool kopen?

Waarom zou ik een whirlpool kopen in plaats van een gewoon bad? Dat is een vraag die mensen vaak stellen. Een bubbelbad kopen is namelijk wel een wat duurdere uitgave dan een gewoon bad aanschaffen. We hebben daarom voor u een aantal voordelen van een bubbelbad in badkamer op een rijtje gezet:
– De waterstralen werken masserend: de spieren ontspannen en gewrichten ontlasten
– De massage stimuleert de bloedsomloop
– De waterstralen zorgen voor een ontspannend effect
– Verbetert de slaapkwaliteit
– Helpt bij het genezen van blessures

Wat zijn de nadelen van een whirlpool kopen?

Bij een bubbelbad kopen zitten ook een aantal nadelen aan. Ook deze hebben we voor u op een rijtje gezet:
– Een bubbelbad kopen is duurder dan een gewoon bad kopen
– Een bubbelbad is moeilijker schoon te houden
– Vanwege de massagestralen kun je er maar een beperkte tijd in zitten

Whirlpool kopen: welke soorten zijn er?

Bubbelbaden zijn er in veel soorten en maten. Een bubbelbad binnen is vaak kleiner dan één die buiten staat. Whirlpools die buiten staan zijn vaak rond van vorm en zo gemaakt dat er meerder mensen in kunnen. In de badkamer is meestal wat minder ruimte en zijn de bubbelbaden vaak rechthoekig van vorm en zo gemaakt dat er één of twee mensen in kunnen. Vaak is er een keuze uit een bad dat tegen de muur aan is gemonteerd, zoals het Villeroy & Boch Squaro Slimline Just Relax Whirlpool. Of u kunt kiezen voor een vrijstaand bad, zoals de Sub 190. Bij een bubbelbad kopen moet u rekening houden met prijzen die variëren tussen de 1000 en 3000 euro. Welk bubbelbad u kiest is onder andere afhankelijk van de ruimte in uw badkamer en hoeveel massagestralen u wilt hebben. Over het algemeen geldt, hoe groter het bubbelbad en hoe meer massagestralen er zijn, des te duurder het bad is.

bubbelbad kopen
Sub 190 vrijstaand bubbelbad à €1855,-
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De voordelen van laminaat
Next post Nostalgische keukenkranen