Read Time:2 Minute, 46 Second

Kare Design nam zich van bij de oprichting in 1981 voor om ‘uniek, authentiek en niet conformistisch’ te zijn. En dat lukt hen perfect, keer op keer. Hun collectie Kare Design Soleil is hiervan een sprekend voorbeeld. Gelakt mangohout in een diepgouden tint, etnische prints en vrolijke tinten zijn dé kenmerken van deze lijn. Met een paar meubelstukken creëer jij een zonnige sfeer in je woning. Wij hebben voor jou een paar prachtige exemplaren uitgezocht. Het zijn echter niet de enige… Kare Design zit boordevol aparte creaties.

Kare Design Soleil Design wandkast hout à €1.699,-

Een karaktervolle wandkast

Als je het wandmeubel bekijkt, zie je een groot gehalte nostalgie. De pootjes doen ouderwets en toch weer modern aan. De kast bestaat uit een afwisseling van open vakken, deurtjes, laden, naturel hout en partijen met verf. Met een dergelijke wandkast heb je heel wat mogelijkheden. Je geeft je boeken een mooie plaats of je stalt er je vakantie-herinneringen in uit.

 

Kare Soleil dressoir
Kare Design Soleil
Dressoir Soleil 9 à €723,99

Dressoir Soleil 9

Kare Design kiest voor variatie binnen één zelfde meubel. Kijk bijvoorbeeld naar de handvaten van de laden: je ziet verschillende types maar allemaal even mooi. Kare Design gebruikt contrasterende kleuren en opvallende etnische prints. Het is een allegaartje dat toch op een miraculeuze wijze bij elkaar past.

 

tv-meubel kare soleil
Kare Design Soleil
Retro tv-meubel à €879,-

Geef je TV een stijlvolle kast

Het TV-kastje zit vol met laden en deurtjes. En je kunt in het open vak je TV-bladen of je breiwerkje kwijt. Waarom zou je genoegen nemen met een (saaie) gewone TV-kast als je deze vrolijke kast in huis kunt halen?

 

Kare Soleil Dressoir 14
Kare Design Soleil Houten design dressoir Soleil 14 à €949,-

Dressoir Soleil 14

Dit meubel kent een andere opstelling dan de Soleil 9 dressoir, maar oogt evengoed pittig, vrolijk en sprankelend. Andere pootjes, maar dit is gewoon omdat poten ook belangrijk zijn, vindt Kare Design.

 

Kare Design kleurt de wereld

Dit is een slogan die ze zelf verspreiden. Dit label zit inderdaad wereldwijd verspreid en brengt zijn prachtige collecties meubelen, verlichting en woonaccessoires overal aan de man. Ze mogen fier zijn op awards zoals ‘Shop of the Year 2015’ en ‘E-mail Marketing Award 2015’. Eigenlijk is hun succes geen verrassing als je de prachtige ontwerpen ziet. Kare Design Soleil brengt exotische charme in je huis. Het is net alsof je naar Caraïbische muziek luistert, pikante Oosterse schotels eet of een schitterende Spaanse wijn drinkt. De zon schijnt, je zintuigen genieten en je wordt gewoon vrolijk als je voor Kare Desing Soleil kiest.

 

Overal inzetbaar

Kare Design Soleil heeft een beetje van alles. Het is vintage, modern, klassiek, ouderwets en vol kleur tegelijkertijd. Dat maakt het zo makkelijk om een Kare Design Soleil object in je huis een plaats te geven. Combineer het met je strakke witte muren van je moderne woning, de stoere houten balken van je landelijk interieur, de robuuste vormen van je loftwoning of de fijne pastelkleurtjes van je vintage wooninrichting. Waar je Kare Design Soleil ook plaatst, het schittert en komt volledig tot zijn recht.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Een nieuw interieur door nieuwe kunst
Next post Ga voor de vele mogelijkheden van een led lamp