Read Time:4 Minute, 18 Second

Hoogglans meubelen zijn jaren geleden komen overwaaien uit de States. Je zag ze in Amerikaanse tv-series en ze deden altijd heel chique aan. Bij hoogglans meubelen stelde je je vaak de vraag hoe je deze meubelen zo mooi kon houden. Het was ook waarschijnlijk heel veel poetsen in die periode. Mettertijd zijn hoogglans meubels van kwaliteit verbeterd en makkelijker geworden in onderhoud. Ze zijn niet meer weg te denken uit onze huidige interieurs. Wij zochten voor jou een paar stijlvolle designs uit die je woningrichting allure geven.

 

Witte hoogglans meubels: een eyecatcher

Witte hoogglans meubelen
Germania Colorado Dressoir met laden à € 499,99

Soms heb je slechts één of twee mooie hoogglans meubels nodig en je kamer is af. Denk bijvoorbeeld aan de Kare Design Luxury dressoir of de Germania Colorado dressoir met laden. Als je ze tegen een contrasterende wand plaatst, bijvoorbeeld tegen donker grijs of ruwe baksteen, dan zijn het pronkstukken die er mogen wezen! Ook tegen een strakke witte muur zijn ze, dankzij hun glimmend oppervlak, een object dat opvalt. Tegen behang met een print vallen kasten in witte hoogglans fel op. Kortom: ze zijn een ware aanwinst voor je kamer.

 

Hoogglans meubelen met een speelse look

Witte hoogglans meubels
Kare Design Club
Bureau hoogglans wit Club S à € 849,00

Witte hoogglans meubelen hoeven er niet altijd stijfjes en rijkelijk uit te zien. Ze kunnen best wel speels uit de hoek komen. Wat denk je van een mooi wit hoogglans meubel zoals de Kare Design Club bureau of Kare Design Brooklyn White open wandkast? Combineer ze met accessoires als de Kare Design Table Z of een Santa Sienna hoogglans kapstok en je interieur straalt van klasse.

hoogglans meubel
Kare Design Brooklyn White Hoogglans witte open kast à € 589,00

 

Een hoogglans meubel in iedere kamer

hoogglans meubelen
Kare Design Invitation
Witte ronde eettafel à € 510,99

Eens je één wit hoogglans meubel in huis hebt, ben je gegarandeerd verkocht. Waarom zou je niet in elk van je kamers een mooi hoogglans meubel voorzien? Denk aan je hal met een mooie grote Germania Scalea wandkapstok of één of twee minimalistische Germania Inside witte kapstokken. Plaats in je eetkamer een blikvanger als de Kare Design Brooklyn witte eettafel. Vervang je salontafel door de moderne Adagio Minori salontafel. Ga gewoon je huis eens rond en bekijk rustig waar jij hoogglans meubels zou kunnen plaatsen. Je zult versteld staan! Het grote voordeel van witte hoogglans meubels is dat ze altijd bij elkaar passen. Waar je welk van je hoogglans meubels ook plaatst, het past perfect bij je andere witte hoogglans meubelen.

hoogglans meubels
Adagio Minori
Hoogglans salontafel Adagio Minori à € 450,99

 

Alle soorten meubelen en accessoires in hoogglans

Bij meubelen met een hoogglans afwerking bestaan er geen grenzen. Ze zijn in elke vorm, grootte en stijl te verkrijgen. Zo kun je gaan van heel grote wandkasten tot hoge schoenkasten, naar dressoirs en TV-meubels tot consoles en bijzettafeltjes. Je vindt gewoon elk meubel in hoogglans. Daardoor zijn het ook makkelijke meubels om aan te kopen. Eigenlijk kun je met hoogglans meubelen nooit verkeerd doen. Voor elk stuk vind je gegarandeerd een mooi plekje.

 

Een wit hoogglansmeubel: bij welke stijl?

Het is logisch dat witte hoogglans meubels bij de moderne hedendaagse, strakke, minimalistische of futuristische stijl passen. Maar met wat verbeelding en creativiteit kun je ze gerust ook in een woning met een andere stijl inpassen. Zou jij hoogglans meubelen niet in je industrieel pand plaatsen? Misschien heb je wel ongelijk. Denk eens aan de combinatie van hoogglans met een betonlook vloer of muur, of met een ruw houten vloer of houten balken. Het kan perfect. Of beeld je een wit hoogglans meubel in in een vintage woning met veel kleurtjes. Als je nog een paar witte opvallende elementen toevoegt aan dit interieur heb je een stijlvol geheel. De traditionele woning waar een vleugje chique niet ontbreekt, is eveneens een uitgelezen plaats voor hoogglans meubelen. Ze zijn best wel te combineren met accessoires in koper, messing, chroom of goudkleur.

 

Is wit té wit?

hoogglansmeubelen
Germania Colorado
Kastjes met deuren à € 319,99

Alle meubels in hoogglans wit vind je een beetje teveel van het goede? Dan heb je de mogelijkheid om kleur in je interieur te brengen en tegelijkertijd toch bij hoogglans te blijven. Zo vind je bijvoorbeeld bij de Germania Colorado lijn een heel aantal hoogglans meubelen die in diverse kleuren te verkrijgen zijn: blauw, rood of groen bijvoorbeeld. Waarom zou je geen speelse noot in je interieur brengen en je witte hoogglans met gekleurde hoogglans combineren? Het is eens wat anders!

 

Out-of-the-box met hoogglans

Denk bij je volgende interieurinrichting of -wijziging gerust eens aan hoogglans. Het is al lang niet meer enkel weggelegd voor de rijken of de kitsch-liefhebbers. Hoogglans heeft zijn volle intrede gedaan in de moderne wooninrichting. Probeer het gewoon.Het garandeert stijl en charme tegelijk in je woning!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ga voor de vele mogelijkheden van een led lamp
Next post PVC visgraat vloer