Read Time:3 Minute, 4 Second

Door de juiste veranda te kiezen, kun je het hele jaar door van je achtertuin genieten. Of je nu de volmaakte gastheer, of –vrouw, bent die op zoek is naar manieren om de zomer barbecues naar een hoger niveau te tillen, of je de veranda wilt gebruiken als een verlengstuk van je leefruimte in de herfst, er is een juiste veranda upgrade voor iedereen. Wat betreft veranda’s kun je tegenwoordig een beetje creatiever zijn met je keuzes. Met andere woorden, jouw doel moet verder gaan dan alleen het creëren van een uitnodigend hoekje, en ook een ruimte creëren die jouw levensstijl verbeterd, zoals een houten veranda.

Gebruik kleur in het plafond van je veranda

Binnenmuren zijn niet de enige plaatsen om te experimenteren met kleur. Je veranda kan ook een ideale plek zijn om een ​​gewaagde tint te gebruiken. Ten eerste is de veranda meestal een plek om te ontspannen of te entertainen, dus het toevoegen van wat kleur aan de veranda-plafond ideeën kan helpen om de juiste sfeer voor de ruimte neer te zetten. Wat betreft de kleur van het plafond in een veranda, kun je wat speelser te werk gaan. Zo kun je kiezen voor een kleur die totaal anders is dan de rest van de buitenkant van je huis.

Kijk naar de natuur om je heen

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen wat betreft de buitendecoratie, kijk dan gewoon verder dan de veranda. Moeder natuur is de ultieme ontwerp inspiratie. Je tuin kan je aanwijzingen geven over kleur, materialen, meubels en meer. Kies bijvoorbeeld voor sierkussens in de kleuren van de lucht en houten meubels als je veranda wordt omringd door bomen.

Met een schommel voeg je een speels effect toe

Een schommel op de veranda voegt niet alleen een praktische zitplaats toe, maar ook een gevoel van plezier en nostalgie. Heb je de zitplaats niet nodig, dan kun je de schommel aan het plafond hangen en als je die zitplaats nodig hebt, kun je de schommel laten zakken en voeg je een speels effect toe aan je veranda!

Papieren lantaarns creëren een speelse sfeer

Creatieve ideeen voor veranda verlichting zijn een van de beste manieren om sfeer aan de veranda toe te voegen, en door decoratief licht op te nemen in combinatie met meer praktisch licht kun je de sfeer in de buitenruimte optimaal bepalen. Voeg bijvoorbeeld verschillende papieren buitenlantaarns toe aan takken van een nabijgelegen boom of aan de top van de pergola. Vooral rotan of bamboe werken goed in de tuin en zijn geweldig voor buiten, en sommige worden zelfs geleverd met kaarsen op batterijen voor nog meer sfeer!

Maak bij een grote veranda verschillende gebieden

Als je een grote buitenruimte hebt en je veranda helemaal opnieuw aan het bouwen bent, overweeg dan om een ​​veranda te maken met meerdere gebieden of zones om verschillende doelen te dienen en de achterkant van je huis visueel op te splitsen.

Een grote overdekte veranda kan een geweldige plek zijn voor entertainment en biedt plaats aan een grote eettafel. Creëer vervolgens een openlucht gedeelte van de veranda om het vroege ochtend zonlicht op te nemen met een kopje koffie en maak dit de plek waar de bbq staat.

Verschillende zit opties

Om het meeste uit jouw veranda te halen, ontwerp je deze voor zoveel mogelijk gelegenheden door een verscheidenheid aan meubel types te gebruiken. Een loveseat en een tuinstoel creëren een ruimte om te ontspannen met een glas wijn of om bij te praten met vrienden. Een eettafel of bistroset voor buiten kan een plek bieden om dagelijks buiten te eten, te genieten van je koffie in de ochtend of een etentje buiten te organiseren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Welke soorten PVC-vloeren zijn er en wat zijn de verschillen?
afvalscheiding Next post Alles over afvalscheiding bij een bedrijf aan huis