Read Time:2 Minute, 41 Second

Deze herfst en winter gaan behoorlijk zwaar worden. De tweede golf van het coronavirus is onmiskenbaar bezig met zijn opmars door Europa en vooralsnog ziet het er niet naar uit dat de restricties die iedere dag strenger lijken te worden binnen korte tijd worden opgeheven. Het zijn onzekere tijden en je wilt proberen de vinger zoveel mogelijk op de knip te houden en geen geld uit te geven aan onnodige dingen. 

Zeker gezien het feit dat het er naar uitziet dat je de komende maanden veel binnen zult gaan blijven en weinig van je vrienden gaat zien, zou je echter je huis een stukje comfortabeler willen maken. Je hebt een aantal verbeteringen op het oog en wilt hier en daar de nodige wijzigingen gaan aanbrengen. Zo zou je graag je woonkamer van een nieuwe lik verf voorzien om deze wat lichter te maken en ook met het installeren van andere verlichting denk je je woning een stuk gezelliger te kunnen maken. 

Waarom investeren in een nieuw toestel als je huidig telefoon prima werkt?

Om dit te kunnen realiseren, zul je toch voorzichtig moeten zijn met je uitgaven. Maar ook daar valt natuurlijk een mouw aan te passen. Het contract van je mobiele telefoon loopt binnenkort af en waar je voorheen altijd koos voor een nieuw toestel dat je gedurende twee jaar af betaalde via je je contract, ben je eigenlijk best tevreden met de telefoon die je nu hebt en kan deze in jouw ogen nog best een tijdje mee. Je toestel is nooit op de grond gekletterd en het beeldscherm is nog helemaal intact. Daarnaast werkt je batterij ook prima en gaat bijna de hele dag mee. 

Daarom zit je er aan te denken om voor een Sim Only abonnement te kiezen wanneer je huidige contract verloopt. Ook hier heb je verschillende mogelijkheden en kun je kiezen voor een contract van een of twee jaar, of juist voor een abonnement dat je iedere maand op kunt zeggen. Gelukkig kun je ook je huidige nummer bewaren. Je kunt op deze manier de kosten van een nieuw toestel besparen en dit weer investeren de verbetering van je woning die je voor ogen hebt. 

Je kunt bij een Sim Only abonnement kiezen uit verschillende bundels

Een Sim Only abonnement geeft je dezelfde mogelijkheden als een normaal abonnement. Je kunt kiezen uit verschillende bel- en internetbundels, afhankelijk van het te verwachten gebruik. Gebruik je je telefoon regelmatig maar niet al te veel, dan kun je kiezen voor een goedkopere bundel met beperkte data en belminuten. Ben je veel onderweg in binnen- en of buitenland en is jouw telefoon je voornaamste communicatiemiddel, dan doe je er misschien verstandig aan om te kiezen voor juist een bundel met unlimited internet en belminuten. 
Met een goed gekozen abonnement spaar je het nodige geld uit en als je er voor kiest om te gaan voor een Sim Only abonnement kun je je de kosten van een nieuw toestel besparen. Op deze manier houd je meer geld in je portemonnee waarmee je vervolgens de beoogde wijzigingen voor een nieuw interieur in huis kunt doorvoeren om er zeker van te zijn dat jij de komende winterperiode comfortabel in huis zit!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
sfeervolle lampen Previous post Dit zijn de leukste lampen om de donkere maanden sfeervol door te komen
polycarbonaat Next post Wat is polycarbonaat?