Read Time:1 Minute, 45 Second

Boeken zijn fantastisch om te lezen, maar misschien nog wel fantastischer als decoratie in jouw interieur. Een goed gevulde boekenkast geeft bijvoorbeeld enorm veel sfeer. Daarnaast zorgt een mooi koffietafelboek voor het puntje op de i. Til jouw salontafel, sidetable, stellingkast of elk ander mogelijk oppervlak naar een hoger niveau met deze fantastische koffietafelboeken!

Ook leuk: naast een eyecatcher in jouw eigen interieur, is een koffietafelboek ook een onwijs leuk cadeau! Dus geef je lief, vrienden, familie of collega’s een leuk koffietafelboek cadeau, of drop stille hints rondom je eigen verjaardag. Je kan natuurlijk ook jezelf trakteren op een leuk cadeau. Op deze koffietafelboeken zul je in ieder geval niet snel uitgekeken raken!

Yves Saint Laurent Catwalk – 45,99

In dit prachtige boek zijn alle Haute Couture collecties die Yves Saint Laurent uitbracht tussen 1962 en 2002 gebundeld. Niet alleen de collecties zijn prachtig, maar ook de felroze cover is een ware eyecatcher!

Koop het boek hier!

Rihanna – 100,-

Een must have voor elke fan! In dit boek neemt Rihanna je mee in een visuele, autobiografische reis door haar leven. Van haar jeugd in Barbados tot aan haar wereldtournees en iconische fashion-momenten en terug naar quality time met haar familie.

Koop het boek hier!

Prada Catwalk – The Complete Collections – 43,99

Dit babyblauwe boek past perfect bij een minimalistisch of clean interieur. Daarnaast vind je in dit boek alle catwalk-collecties van de afgelopen jaren terug. Perfect om even bij weg te dromen!

Koop het boek hier!

The House of Glam – Lush Interiors and Design Extravaganza – 44,99

Gek op een extravagant en kleurrijk interieur? Of je hier nog van droomt of al jouw droominterieur hebt, dit interieurboek past perfect bij jou!

Koop het boek hier!

Girls! Girls! Girls! – 30,99

Dit mooie fotoboek is gevuld met plaatjes die vrouwelijke vormen benadrukken en, naar eigen zeggen, vieren. Dat is nog eens een boek waar we achter staan! Trouwens ook zeer geschikt om jouw man, zoon of huisgenoot subtiele hints te geven over wie er de baas zijn in huis. Girls, girls, girls, natuurlijk! 😉

Koop het boek hier!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
stijlvolle hal Previous post Hoe zorg je voor een stijlvolle aankleding van de hal?
plafond-schilderen- Next post Het plafond schilderen in 6 stappen