Read Time:3 Minute, 57 Second

Bijzonder mooie sfeerverlichting voor in de tuin

Mensen met een eigen woning of huurwoning die van zijn om bijzondere sfeerverlichting voor buiten aan te (laten) leggen, zullen verbaasd zijn over de keuzemogelijkheden op het gebied van sfeerverlichting voor buiten die er vandaag de dag zijn. Wanneer je sfeerverlichting voor in de tuin of het terras zoekt, valt er gewoon echt veel te kiezen. Heel veel! Maar wat zijn nu de pluspunten van stijlvolle sfeer verlichting voor buiten. En welke sfeerverlichting voor buiten mag je als liefhebber van eigentijdse echt niet over het hoofd zien? Je leest het in dit blogartikel!

Wat heb je aan sfeerverlichting voor in de tuin?

Jane lamp

De installatie van bijzondere sfeerverlichting voor buiten heeft veel meerwaarde. In de eerste plaats zorgt sfeer verlichting voor buiten, zoals de naam al aangeeft, voor een hoop extra beleving en sfeer. Met name in het najaar en de winterperiode geeft sfeerverlichting voor in de tuin veel extra charme. Wat is er mooier dan op een donkere avond uit het raam te kijken en prachtige kleurige verlichting te zien, die een deel van de tuin verlicht of mooie lichtaccenten aanbrengt? Ten tweede is sfeer verlichting voor buiten ook belangrijk voor de veiligheid. Mocht je ’s avonds regelmatig de tuin inlopen, dan voorkomt goede verlichting lelijke valpartijen of botsingen. Extra veilig is daarbij natuurlijk dat ongenode gasten niets moeten hebben van een goed verlichte tuin. De kans dat personen die op inbrekerspad zijn jouw woning overslaan, is met goede sfeer verlichting voor buiten een stuk groter dan zonder een goed verlichte tuin. Een derde meerwaarde van stijlvolle tuinverlichting is het feit dat dit type verlichting vandaag de dag energievriendelijk is. Je kunt namelijk gebruikmaken van LED-lampen, die tientallen minder procenten stroom verbruiken dan de vroegere halogeen- of gloeilampen. En dat is zowel goed voor de energiekosten die je moet betalen, als voor milieu en klimaat. Ten slotte is nog een fijn aspect van sfeerverlichting voor buiten de vele keuzemogelijkheden die je hebt als consument, of als ondernemer wanneer je verlichting voor jouw bedrijf zoekt. Qua formaten, lichtsterkte, lichtkleuren en soorten sfeerlampen voor buitengebruik valt er meer dan voldoende te kiezen. Hieronder hebben we de mooiste sfeer verlichting voor buiten voor je verzameld. Ongetwijfeld zit er verlichting tussen die je aanspreekt!

De tijdloze Coco lamp XL voor buitengebruik

Coco-Lamp XL

Een prachtige, stijlvolle en tijdloze buitenlamp is de Coco-lamp XL in mat-witte uitvoering. Uniek aan deze lamp is dat de Coco, afkomstig uit de nieuwe collectie van Mr. & Mrs. Solar, zichzelf oplaadt in de zon en daarna urenlang probleemloos kan branden. Na vijf uur zonlicht kan de Coco-lamp XL op een lichtintensiteit van 50 procent acht uur branden. Houd je van duurzame lampen en wil je het milieu sparen, dan is de Coco-lamp voor jou de perfecte keuze. Deze lamp is er in verschillende uitvoeringen zoals je hier op de afbeeldingen ziet; mat wit en mat grijs.

Coco Lamp XL

Staande lamp Jill: voor een paradijselijk verlichte tuin

Standaard

In de categorie bijzondere sfeerverlichting voor buiten mag hoe dan ook de staande buitenlamp Jill niet onvermeld blijven. Deze standaard van gepoedercoat RVS en teakhout maakt van iedere tuin een prachtig verlicht paradijs. De staande lamp Jill is met name geschikt om te gebruiken op of bij een terras of tuinbank. Zo heb je op donkere dagen voldoende zicht om jouw ding te doen, zoals lekker lezen of bijkletsen in de tuin.

Prachtige Ivy lampenstandaard: een klassieke beauty

Ivy Staande lamp

Houd je van een tuin die een romantische, authentieke en gezellige sfeer ademt? Dan is een Ivy staande lamp ideaal om te gebruiken. De Ivy, verkrijgbaar in mat royal grey, is perfect bruikbaar om bij een tuinpad te plaatsen. Ook op of bij een terras komt de Ivy-lamp perfect tot zijn recht.

De Kate lamp en Nordic Light tuinlamp straalt passie uit

Kate Solar tuinlamp

Een mooie lamp voor het creëren van sfeerverlichting voor buiten is de Kate Solar tuinlamp, die op zonne-energie werkt. Deze prachtige lamp kan op de grond gezet worden als een soort boei. De lamp is gemaakt van van teakhout en aluminium, en heeft een brandduur van wel 18 uur. Houd je van een soortgelijke boeilamp die er nog net iets moderner uitziet? Dan is de stoere Nordic Light olielamp een goede keuze voor jou! Deze bijzondere lamp is zelfs voorzien van een speaker.

Nordic Light

Tom lamp in mat grijs: een weerbestendige lamp

Tom Lamp

Een van de meest populaire tuinlampen van dit moment is de stoere Tom lamp. Deze sfeerverlichting voor in de tuin laadt overdag op en heeft een brandduur van zo’n tien uur. De lamp is volledig dichtgemaakt en kan goed tegen regen, wind en stof.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
De beste interieurboeken op een rijtje Previous post De 5 beste interieurboeken op een rijtje
tuintafel teak Next post Mooie tuinsets met een teak tuintafel