Read Time:2 Minute, 42 Second

Onverhoopt thuis zijn en binnen blijven is niet zo jouw ding, maar met de huidige maatregelen die vanwege het coronavirus gelden, lijkt het er verdacht veel op dat je de komende maanden toch veel in huis zult zijn. En wat is er beter dan aan de slag gaan met je interieur om er zeker van te zijn dat je er dan toch comfortabel en gezellig de nodige tijd kunt gaan doorbrengen. 

Eerder dit jaar, toen de eerste maatregelen werden afgekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werd je er al toe gedwongen om zoveel mogelijk binnen te blijven. Het was je toen al opgevallen dat er bepaalde dingen in huis veranderd mochten worden om je woning moderner en comfortabeler te maken. Tijdens de zomer heb je echter vooral op de herinrichting van je tuin toegelegd, maar nu de koude en donkere maanden weer zijn aangebroken, is het tijd om binnen aan de slag te gaan. 

Je bent in de woonkamer aan de slag gegaan met verf en hebt meubilair gekocht

Zodoende ben je de afgelopen weken al druk in de weer geweest. Je hebt de muren in de woonkamer van een nieuwe lik verf voorzien om deze lichter te maken en op deze manier er voor te zorgen dat je de duisternis van buiten niet mee naar binnen nam. Daarnaast ben je ook met het meubilair aan de slag gegaan en heb je onder meer een nieuwe comfortabele zithoek aangeschaft die de reeds jaren oude driezitter heeft vervangen. Als je dan toch de nodige uren binnenshuis moet doorbrengen, dan kun je er beter zeker van zijn dat je er fijn en gezellig bij kunt zitten, als je ’s avonds op de bank neerploft om een filmpje te kijken of een goed boek te lezen. 

Nieuwe raamdecoratie staat ook op de planning om je huis in te richten

Je bent voorlopig nog niet klaar en hebt genoeg ideeën om de nodige wijzigingen door te voeren om je woning nog mooier te maken. Zo staan er onder meer nieuwe LED spots op de planning om in je plafond te installeren. Daarnaast ben je ook aan het kijken om je ramen te voorzien van nieuwe gordijnen of jaloezieën, al heb je daar nog geen definitieve keuze over kunnen maken. 

Stiekem heb je wel een voorkeur voor houten jaloezieën, omdat deze een bijzondere sfeer weten te creëren. Het is een unieke vorm van raamdecoratie, omdat alle jaloezieën op maat worden gemaakt, zodat ze precies aansluiten bij de ramen waar je de jaloezieën wilt plaatsen. Daarnaast geven houten jaloezieën ook een warme sfeer, wat aansluit op datgene wat je in huis probeert te bereiken. 

Naast de functie om de zon buiten te houden, zijn houten jaloezieën ook bijzonder sierlijk en duurzaam, zodat je er gegarandeerd van bent dat ze jaren mee zullen gaan. Echte houten jaloezieën trekken daarnaast niet krom en verkleuren niet. Dat is het voordeel van werken met natuurlijk materiaal. Als bijkomend voordeel hebben jaloezieën ook nog eens een isolerende werking. Waar ze tijdens de zomermaanden de warmte buiten houden, helpen ze je ’s winters om de warmte juist binnen te houden. Nog een extra reden om te kiezen voor houten jaloezieën van kwaliteit!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
pomp vloerverwarming geluid Previous post Vloerwarming is energiebewust, maar kan leiden tot geluidsoverlast
must haves voor in en rondom woning Next post 5 musthaves voor in en rond je nieuwe woning