Read Time:1 Minute, 57 Second

Als je gaat verhuizen, komt daar heel wat bij kijken. Het regelen van allerlei administratieve zaken, de feitelijke verhuizing zelf en natuurlijk het inrichten. De inrichting van een woning is vooral een kwestie van smaak, maar los van de keuzes voor kleuren en stijlen zijn er natuurlijk ook zaken die absoluut niet mogen ontbreken in en rond je woning. Hieronder vijf musthaves waar je misschien nog niet aan had gedacht.

Emmers

Met alle moderne snufjes op het gebied van schoonmaken zouden we die goede oude emmer bijna vergeten. Het is verstandig om een paar emmers op voorraad te hebben. Dat geldt ook wanneer je bijvoorbeeld al een mopset of soortgelijke schoonmaakattributen voorhanden hebt. Een emmer is namelijk multifunctioneel inzetbaar voor allerlei klusjes. Als je de emmers in elkaar zet, nemen ze weinig plaats in.

Voorraadkastjes

Op verschillende plekken in huis kun je voorraadkastjes plaatsen of ophangen. Niet alleen in de keuken, maar bijvoorbeeld ook in de toiletruimte. Zo creëer je de perfecte plek voor het bewaren van je voorraden toiletpapier, schoonmaakmiddelen, toiletblokjes, enzovoort. Ga op zoek naar hoekjes in huis die verder niet gebruikt worden en zet daar dergelijke kastjes neer. Zo maak je slim gebruik van de ruimte die je hebt.

Tuingereedschap

Bij het verhuizen naar een nieuwe woning komt de tuin vaak als laatste aan de beurt. Jammer, want als je die meteen goed opknapt, is het een stuk prettiger thuiskomen elke dag. Je geeft bovendien alvast een positief signaal af aan de buurt. Moeilijk is het niet, want je kunt benodigdheden als een grasmaaier online kopen en dus snel beginnen met het opknappen van de tuin. Vlak ook bij het onderhouden van het gazon de voordelen van een grastrimmer niet uit. Daarmee krijg je ook die laatste sprietjes, die de grasmaaier niet kan bereiken, er prima af.

Deurmat

Huis in, huis uit, huis weer in… Je loopt al met al heel wat heen en weer. En in de eerste periode misschien nog wel vaker dan gemiddeld. Een goede deurmat is dan belangrijk. Zo houd je de rest van je interieur een beetje schoon!

Tuinmeubelen

Na een dag hard werken even tot rust komen in de tuin? Natuurlijk! Zeker als je huis binnen nog niet helemaal op orde is, kun je prima recreëren in eigen tuin. Scoor dus alvast een goede set tuinmeubelen zodat het grote genieten kan beginnen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
houten jaloezieen Previous post Bij het opnieuw inrichten van je huis ben je ook op zoek naar raamdecoratie
Een zwarte muur stylen Next post Een zwarte muur stylen: 5 x inspiratie