Read Time:2 Minute, 2 Second

Hoe blij je ook bent met je woning, af en toe ben je op zoek naar iets nieuws: een nieuwe look, een nieuwe uitstraling. Of het nou om de buiten- of binnenkant gaat, er zijn genoeg manieren om jouw woning meer uitstraling te geven. Een beetje luxe doet niemand kwaad! We geven je graag een aantal handige tips om je woning meer uitstraling te geven.

1. Bouw een carport

Een carport aan je woning geeft direct een andere uitstraling. Je huis ziet er een stuk aantrekkelijker uit. Daarnaast moet je natuurlijk ook niet vergeten dat deze eenmalige investering uiteindelijk tot een waardevermeerdering kan leiden. En je auto en andere vervoersmiddelen staan nog lekker veilig en droog ook!

2. Bouw een serre

Wil je iets meer uitstraling en mogelijkheden aan de achterkant van je woning? Laat een serre bouwen. Een serre kan zo groot of klein en zo duur of goedkoop zijn als je zelf wilt. Niet alleen geef je jouw woning van binnen en van buiten een andere uitstraling, je zorgt ook nog eens voor meer licht, meer ruimte en een waardevermeerdering van je woning. Om het licht binnen te laten en de warmte buiten te houden kun je een speciale serre zonwering toevoegen om het helemaal af te maken.

3. Focus op de kleine elementen

Veel meubelstukken die in grote oplage geleverd worden (denk aan deuren, keukens en ramen) komen in een standaard uitstraling. Dit betekent dat deze meubelstukken ook standaard handvaten en grepen hebben. Door deze te vervangen (voor een paar euro heb je ze al in huis) geef je jouw huis een compleet nieuwe uitstraling en maak je alles een stuk persoonlijker.

4. Hang wat kunst aan de muur

Hoewel die familiefoto’s aan de muren hartstikke leuk zijn, ziet het er al snel rommelig uit. Hang liever mooie kunst aan de muur om een luxe uitstraling en rust te creëren. Mocht je het nog niet weten, tegenwoordig kun je je kunst ook bij verschillende organisaties huren. Heb je toch liever foto’s? Laat dan mooie, grote prints van hoge kwaliteit maken en druk ze in zwarttinten af.

5. Nieuwe vensterbanken

Hoewel je het misschien niet zou denken hebben je vensterbanken een flinke invloed op de uitstraling van je woning. Wist je dat je losse panelen kunt kopen die je met een stevige kit over je oude vensterbank plakt? Zo hoef je niet te verbouwen, maar creëer je toch een andere uitstraling. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
speelgoed opbergen in woonkamer Previous post Last van rondslingerende troep in je woonkamer? Hier een aantal handige opbergtips
zolder inrichten Next post 8 tips om een kleine zolder goed te gebruiken