Read Time:2 Minute, 14 Second

“Hey Google, zet muziek aan. Hey Google, dim de lichten.” Een Home Assistent geeft jouw woning een luxueuze toevoeging. Dit apparaatje past perfect bij onze 21-eeuwse drang om ze veel mogelijk taken uit handen te geven. Nooit meer opstaan van de bank om de lichten te dimmen terwijl je net lekker aan het cocoonen bent. Nooit meer een spelt horen vallen tijdens het dineren omdat je te lui bent om een muziekje op te zetten. De Google Home Assistent doet het voor je, met slechts een verbale aanmoediging van jouw kant. Perfect, toch? Lees snel verder als je wil weten waarom een Google Home Assistent jouw huis nog fijner maakt!

Het is een speaker & assistent in één

Google Home Max – Premium Smart Speaker

Dit handige apparaatje luistert naar jouw bevelen en kan verschillende apparaten bedienen wanneer deze gekoppeld zijn. Zo kun je jouw tv aan- en uitzetten, lampen dimmen en elke apparaat besturen dat aangesloten is door middel van een bijpassende smart stekkerdoos. Super handig, maar voor het luisteren van muziek heb je niet eens andere apparaten nodig, want het is assistent en speaker in één. Bijvoorbeeld dit prachtige exemplaar met maximaal geluidskwaliteit. Dat is nog eens een goede deal!

Alles altijd en overal kunnen vragen

Google Home Mini – Smart Speaker

Midden in een hevige discussie over de levensduur van de gemiddelde schildpad en jullie komen er echt niet uit? “Hey Google!” Met dit handige apparaatje krijg jij al jouw vragen moeiteloos beantwoord. Leuke bonus: hij kan ook nog eens grappen vertellen. De Home Assistent heeft trouwens ook klein broertje die je op zichzelf of als versterker kan gebruiken, de Google Home Mini. Handig wanneer je klein woont of wil zorgen dat je overal in huis te horen bent. Niet alleen de naam, maar ook de prijs is lief van deze minivariant. 

Decadent thuiskomen met spraak bestuurbare lampen 

Philips Hue Signe Staande lamp – White and Color Ambiance

Of je nu in een klein appartement woont of een gigantische villa, spraak bestuurbare lampen geven jouw woning in één klap een gelikte uitstraling. Elk gewenst moment de felheid van de lampen aanpassen met jouw stem, dat is nog eens chique! Het enige wat je nodig hebt, naast je Home Assistent, zijn bijbehorende stekkerkasten of een Smart Lamp. Bijvoorbeeld deze moderne variant van Philips. Daar maak je sowieso de blits mee!

Is deze handige assistent door de sollicitatieronde heen gekomen? Of ben je nog niet overtuigd? Zoals met elke aanschaf, moet het wel passen bij jouw wensen en behoeften. Word je, net zoals wij, graag op je wenken bediend, dan kan de Google Home Assistent zomaar een leuke aanwinst zijn voor jouw huis! 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
meubels in de sale Previous post De leukste meubels in de sale van dit moment
gezelligheid in de keuken Next post Gezelligheid in je keuken: 4 tips