Read Time:1 Minute, 52 Second

Wil je de beste verlichting in jouw huis? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van LED verlichting! De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan, je kunt vele richtingen op om jouw interieur een lekkere sfeer te geven. Hier vind je enkele voorbeelden van deze mogelijkheden.

Flink besparen op de rekening

Dankzij LED verlichting kan je flink besparen op de stroomrekening. Halogeen verlichting zie je steeds minder in de schappen van de winkels liggen, terwijl LED verlichting overal vooraan staat. De populariteit van deze lampen is te danken aan de energiezuinig- en duurzaamheid. Je bespaart bijna 90% op verbruik en ook gaan de lampen langer mee. Zo hoef je minder vaak een kapotte lamp te vervangen.

Kleur je interieur

Je kunt je interieur een boost geven door gebruik te maken van LED verlichting met de mogelijkheid om kleuren te veranderen. Met een druk op de knop van een afstandsbediening kan je met gemak je lamp instellen naar wens. Dit kan in de vorm van een LED strip, die je achter meubels plaatst om zo extra sfeer te creëren. Het kan ook in de vorm van gewone spots en E27 lampen. Deze plaats je net als de normale lampen in de lampenhouders. Deze bedien je ook met een afstandsbediening.

Smart domotica

Wil je nog meer controle over de verlichting in je huis? Dit was al mogelijk, maar dankzij de slimmere techniek van LED verlichting kan je altijd je verlichting bedienen via een app. Hierdoor kan je ook dankzij geofencing jouw verlichting aan laten gaan als je op een bepaalde afstand van huis bent. Verlichting LED is het magische woord als je een upgrade wilt maken van je lichtplan.

Veiligheid

Halogeen verlichting kan flink heet worden waardoor je sneller brandgevaar hebt. LED verlichting heeft dit probleem niet, omdat de efficiëntie erg hoog ligt is de warmteafgifte laag. Hierdoor kan je met een gerust hart deze lampen vlakbij textiel en stof laten hangen.

Buiten verlichting

Buiten in de tuin kan je ook creatief aan de slag met verlichting. Je hoeft niet per se de lampen op je stroomnetwerk aan te leggen, je kunt namelijk ook allerlei kleine lampen, die voorzien worden van zonne-energie, plaatsen in de tuin. Nog meer verlichting LED inspiratie vind je op Euro Led Shop.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Waar moet je op letten bij het kopen van een decoupeerzaag?
Next post 5 Must haves voor je woning dit najaar