Read Time:2 Minute, 6 Second

We weten allemaal hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Jezelf af en toe eens goed verwennen hoort daar ook bij. Zeker in een lastige tijd als deze, die voor veel mensen mentaal zwaar is. In het kader van ‘jezelf lekker verwennen’ is een dagje wellness erg populair onder een hoop Nederlanders. Op dit moment zijn wellnesscentra echter gesloten. Toch is het goed mogelijk om zelf je eigen stukje wellness in huis (of tuin) te halen. Benieuwd hoe je dit kunt doen? Lees dan gauw verder!

De mogelijkheden op een rij

Je eigen wellness-ervaring in huis halen kan op verschillende manieren. Graag deel ik de volgende mogelijkheden met je: het bubbelbad en de sauna.

Je eigen bubbelbad of jacuzzi

Zeg nou zelf: wat is er lekkerder dan jezelf heerlijk onder te dompelen in het warme water van je eigen bubbelbad? Veel mensen kiezen er dan ook voor om een eigen bubbelbad of jacuzzi in huis te halen. Als je van plan bent om zelf een bubbelbad of jacuzzi te kopen heb je verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een traditioneel model, maar tegenwoordig zijn vooral de opblaasbare modellen erg in trek. Een opblaasbaar bubbelbad is bovendien enorm geschikt om in de tuin te plaatsen. Een opblaasbaar model is gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen en is bovendien een stuk aantrekkelijker geprijsd. 

Geïnspireerd geraakt en wil je zelf een bubbelbad in je tuin? Op het internet vind je een ruim aanbod. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op www.fonteynspas.com.

Je eigen sauna

Naast een bubbelbad of jacuzzi kun je er ook voor kiezen om een sauna te nemen. Er zijn verschillende soorten sauna’s verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een traditionele, Finse sauna of een infraroodsauna. Een bezoekje brengen aan de sauna brengt bovendien veel gezondheidsvoordelen mee, waarover in de volgende alinea meer. Zowel de Finse sauna als de infraroodsauna zijn prima geschikt om in de tuin te plaatsen. Een specialist kan je hier meer over vertellen.

De vele voordelen van je eigen wellness-ervaring

Een bezoekje aan de sauna of een half uurtje in de jacuzzi is niet alleen heel lekker; het is ook nog eens gezond. Zo werkt het bijvoorbeeld stressverlichtend en verzacht het pijn in spieren en gewrichten. Ook is het goed voor bloedsdoorloop in je aderen en heeft het een zuiverende werking van je huid. Tenslotte: als je zelf de wellness-ervaring in huis haalt, heb je het grote voordeel dat je ervan kunt genieten wanneer je wil!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
hp instant inkt Previous post Wat is HP Instant Ink?
picknickhuisje Next post Trendy eyecatchers voor in je tuin: een robuuste picknicktafel of een picknickhuis