Read Time:2 Minute, 31 Second

HP Instant Ink is HP’s innovatieve inkt leveringsservice. Nieuwe printcartridges worden bij u thuis afgeleverd wanneer u ze nodig hebt – net op tijd, voordat uw bestaande inkt op is. De HP printer en nieuwe originele HP inkt wordt naar u opgestuurd.

De maandelijkse kosten zijn inclusief inkt, verzending en recycling van lege cartridges. De maandelijkse tarieven zijn gebaseerd op het aantal afgedrukte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges.

De innovatieve inkt besteldienst:

Hoe het werkt:

 1. Koop een HP printer met Instant Ink van HP in onze fysieke of online selectie.
 2. Ga naar www.hpinstantink.com en registreer het door u gekozen plan tijdens de installatie van de printer op uw nieuwe apparaat.
 3. Nu hoeft u niets anders te doen. Uw printer informeert HP wanneer u het nodig heeft en nieuwe inkt wordt op tijd en gratis rechtstreeks bij u thuis afgeleverd.
 4. Print zorgeloos en bespaar tegelijkertijd.

Nooit meer in de steek gelaten worden met HP Instant Ink, de handige inkt leveringsservice:

 • Vanaf €0.99/15 pagina’s per maand
 • Bespaar tot 70% op inkt
 • Automatische levering van originele HP inkt rechtstreeks bij u thuis
 • Inkt, levering en recycling inbegrepen in de prijs

Met HP Instant Ink hebt u altijd een perfect overzicht van uw printgegevens. Na registratie kunt u alle relevante informatie bekijken en beheren via uw klantenaccount op hpinstantink.com:

 • Aantal afgedrukte pagina’s in de huidige maand
 • Gecumuleerde, ongebruikte pagina’s van voorgaande maanden
 • Eventuele extra gekochte pagina’s
 • Maandelijkse wijziging of annulering van uw tarief
 • Beheer uw betalingsmethode (kredietkaart, domiciliëring of Paypal)
 • Traceer uw inkt levering 
 • Geschiedenis afdrukken

HP Instant Ink – ink besteldienst: bespaar tot 70% op inkt.2

De innovatieve inkt besteldienst HP Instant Ink is getest. De conclusie: de redactie prijst de dienst als een goed model om te besparen op huisdrukwerk. De producttesters bevelen HP Instant Ink aan als bespaartip voor thuisprinters. “Al na drie tot vier A4 foto’s per maand is het abonnement van 100 pagina’s het waard.”

Met HP Instant Ink besparen gebruikers tot 70 procent op inktkosten. Maandelijkse pakketten bevatten tussen 50, 100 of 300 pagina’s. De redactie prijst vooral de vaste paginaprijs: “De clou: afhankelijk van de abonnements variant kost een pagina ongeveer 3 tot 6 cent – ongeacht of er tekst, kleurenpagina’s of foto’s uit de printer komen”, zo luidt de conclusie.

HP Instant Ink – goede service tegen een goede prijs.

De testers van het product waren ook onder de indruk van de eenvoud van de dienst en de maandelijkse opzegtermijn. Iedereen komt wel eens op een ongelegen moment zonder printerinkt te zitten. De inkt besteldienst Instant Ink maakt een einde aan dit probleem met intelligente inktpatronen. De patronen worden per post bij de klant thuis afgeleverd. De klant betaalt een vaste prijs voor een bepaald maandelijks quotum van pagina’s. Als hij het aantal pagina’s in een maand niet drukt, worden de bedrukte pagina’s naar de volgende maand overgedragen. De klant kan het aanbod op elk moment verhogen en extra pagina toewijzingen kopen. Een vermindering van het aantal pagina’s of een annulering van de inkt leveringsservice is mogelijk op maandelijkse basis.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
mooie-interieurboeken Previous post 5 mooie interieurboeken op een rijtje
spa in huis Next post Tuininspiratie: creëer je eigen stukje wellness