Read Time:2 Minute, 0 Second

Soms is het tijd voor iets nieuws in huis, je wilt een nieuwe keuken, nieuwe meubels of een andere indeling. Maar waar moet je beginnen en waar haal je de inspiratie vandaan? Het kan allemaal best lastig te zijn om iets moois te maken van je huis. Zorg er dus voor dat je goed nadenkt over alle mogelijkheden en alle woonboeken, blogs en foto’s over wooninspiratie in de gaten houdt. Ga ook eens kijken op de woonboulevard. Je kunt hier zoveel leuke dingen uithalen die je kunt toepassen in je eigen woning. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we al een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. Hopelijk heb je er iets aan!

Een stijlvolle, gezellige en functionele keuken

De laatste tijd zijn er zoveel ontwikkelingen geweest die ervoor zorgen dat je een prachtige keuken kunt krijgen, meer dan genoeg keuken inspiratie dus. Als je iets aan je keuken wilt doen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo is er tegenwoordig de downdraft afzuigkap. Deze zit ingebouwd in je fornuis of aanrecht en neemt niet zoveel ruimte in beslag als een normale afzuigkap. Daarnaast ziet het er ook nog veel beter uit. Probeer ook een groot en strak keukenblad te nemen, dit geeft direct een mooi beeld aan je keuken. 

gezellige en functionele keuken

Inspiratie voor de badkamer

Ook voor de badkamer zijn er meer dan genoeg leuke ideeën om er sfeervolle plek te maken. Vooral als je een kleine badkamer hebt, zul je goed na moeten denken over de indeling, de juiste meubels en het gebruik van materialen. Kies bijvoorbeeld voor lichte kleuren om het ruimer te laten lijken. Ook het gebruik van glas is erg handig, hierdoor ziet je badkamer er een stuk groter uit. 

ideeën voor de badkamer

Hoe zorg je voor de perfecte inrichting van je woonkamer

We brengen de meeste tijd door in de woonkamer, het kan alleen best lastig zijn om tot een goede inrichting te komen. Denk dus goed na over de indeling en probeer door een plattegrond te maken, je indeling op orde te krijgen. Als je dit hebt gedaan, is het tijd om de stijl te bepalen die je terug wilt laten komen. Ga pas kijken naar meubels en decoratie als je een duidelijk beeld hebt van wat je wilt. Zo zorg je ervoor dat alles goed op elkaar aansluit en het een echt geheel wordt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
design bureau Previous post Een stijlvol design bureau hoort bij jouw kantoor aan huis!
Next post Dé keukentrends van 2020