Read Time:5 Minute, 1 Second

De voordelen van een thuiskantoor met stijlvol design bureau

In Nederland groeit het aantal mensen die als zzp’er werkzaam zijn nog steeds. Veel zelfstandigen zonder personeel kiezen ervoor om een kantoor te huren voor hun werkzaamheden. Maar tegelijk zijn er ook veel zzp’ers, en dat geldt zeker voor nog niet zo vermogende startende ondernemers, die besluiten om een thuiskantoor met een of meer design bureaus in te richten. Op die manier ben je namelijk niet alleen snel op je werk, maar kun je ook flink wat geld uitsparen. Geld dat je als beginnende ondernemer meer dan nodig hebt om in jouw onderneming te steken. Naast het gemak van een eigen kantoor en de extra financiële ruimte die je door het inrichten van een thuiskantoor schept, biedt het gebruik van een eigen kantoor in huis ook het voordeel dat je jouw kantoorruimte geheel naar eigen wens kunt inrichten. Hierbij kun je denken aan ene representatief design bureau of een eigentijdse design bureautafel, maar ook aan comfortabele stoelen, een praktische indeling van jouw huiskantoor, een laptop, eventueel airconditioning en natuurlijk nog veel meer. Ten slotte is een thuiskantoor nog aantrekkelijk, naast het gegeven dat je zelf je stijlvolle design bureaus, stoelen en accessoires uitkiest, omdat je af bent van reiskosten, gasten thuis kunt ontvangen in jouw mooie kantoor met design bureau en na je werk snel kunt ontspannen.

Het belang van een thuiskantoor met design bureaus & design bureautafels: ontvang gasten in stijl

Wanneer je als ondernemer eenmaal hebt besloten om thuis een privékantoor in te richten, is het zaak om dit goed doordacht en professioneel aan te pakken. Houdt er rekening mee dat jouw thuiskantoor met design bureau de plek is waar je zakenrelaties, zakelijke partners, klanten en eventuele collega’s uit jouw vakgebied moet kunnen ontvangen voor een goed zakelijk gesprek of het sluiten va neen deal. Daarom is het van groot belang dat een privékantoor aan huis ruim is opgezet, voorzien is van meerdere design bureaus en/of design bureautafels en er netjes, opgeruimd en goed verzorg uitziet. Als ondernemer, zeker in de zzp-branche, krijg je doorgaans geen tweede kans om een eerste indruk te maken op jouw bezoek. Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel dat een thuiskantoor met een stijlvol design bureau jou te bieden heeft.

Optimaal werkcomfort is cruciaal voor thuisondernemers

Het gebruik van design bureaus en design bureautafels is natuurlijk niet alleen van groot belang als je bezoek ontvangt. Dat is vaak een incidentele gebeurtenis: de meeste tijd waarop er van het kantoor gebruikgemaakt wordt zit je er natuurlijk zelf. En dat maakt het belangrijk om te kiezen voor comfortabel meubilair, dat groot genoeg is. Ruime, stijlvolle design bureaus in thuiskantoren zijn alleen om deze reden al onmisbaar. Je wilt namelijk lekker kunnen werken vanachter je eigen stijlvol design bureau en over een design bureautafel beschikken met voldoende ruimte om je laptop, papierwerk, kop koffie, smartphone, plantjes en andere hebbedingetjes op kwijt te kunnen. Wanneer een design bureau te klein is of ondernemers moeten werken aan design bureaus die onpraktisch zijn, daalt de motivatie en concentratie en komt er minder uit zijn of haar handen. Natuurlijk is, naast stijlvolle design bureaus, hierbij ook een lekker zittende stoel onmisbaar. Een stoel waar je goed in kunt zitten, zonder risico op lichamelijke klachten als RSI, eelt op je achterste, pijnlijke benen, et cetera. In combinatie met een design bureautafel, kan een goede en liefst verrijdbare bureaustoel met zachte stof of een lekkere leren bekleding het verschil maken tussen goed en gezond kunnen werken, en het oplopen van mankementen en werkgerelateerde klachten.

Het oog wil ook wat als je aan het werk bent

Een grote plus van design bureaus of een design bureautafel is dat je moderne stijlvolle design bureaus tegenwoordig in allerlei stijlen, maten, soorten, kleuren en profielen kunt krijgen. Aangezien het oog ook iets wil als je aan het werk bent, is het natuurlijk ultiem mooi als jouw design bureau strak en modern oogt en extra uitstraling geeft aan jouw thuiskantoor. Maar welke soorten en varianten stijlvolle design bureaus zijn er zoal te krijgen vandaag de dag? We hebben hieronder enkele mooie en aantrekkelijke modellen design bureaus en design bureautafels voor je in kaart gebracht. Wat ons betreft zijn onderste uitvoeringen echte aanraders voor elke ondernemer!

Design House Stockholm Arco – een design bureau met stijlvolle en tijdloze kwaliteit

Zoek je een prachtig design bureau in Scandinavische stijl die in elk thuiskantoor tot zijn recht komt, dan kun je je hart ophalen met de schitterende zwarte design bureautafel Design House Stockholm Arco. Deze indrukwekkende designtafel is gemaakt van hout en glas, en perfect bruikbaar als stijlvol design bureau voor de zzp’er die thuis een eigentijds design bureautafel wil gebruiken die eigentijdse kwaliteit uitstraalt, maar tegelijk ook een tijdloos karakter heeft. Deze imponerende design bureautafel is ontworpen door Chuck Mack en heeft en afmeting van 150 cm x 75 cm. Een design bureau dat een absolute aanrader is voor elk thuiskantoor!

Carl Hansen & Son AJ52 – een uniek stijlvol design bureau

Zoek je als ondernemer een bureau in stijl dat zijn gelijke in de meubelsector niet kent? Dan is de meer dan imposante Carl Hansen & Son AJ52 speciaal voor jouw ontworpen. Dit schitterende bureau is gemaakt van geolied walnoothout, roestvrij staal en met leer bekleed. Het bureau van 160 c, x 70 cm is voorzien van een strak ontworpen houten ladenkast en een industriële bureaulamp. Dit bureau, ontworpen door Arne Jacobson, mag met recht ene van de toppers onder de Scandinavische design bureaus worden genoemd.

Anderson bureau – mangohout, koper en aluminium

Anderson bureau à €549,-

Zoek je een tijdloos bureau waarmee je als ondernemer thuis altijd goed voor de dag komt? Dan is het Anderson bureau – gemaakt van mangohout, koper en aluminium – ongetwijfeld een van de design bureautafels die jou gaat aanspreken. Deze tafel past prima in een industrieel thuiskantoor, maar ook in klassieke kantoren komt dit bureau tot zijn recht! De metallic accessoires op het bureau zorgen voor een een eye-catching look die zijn weerga niet kent!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
tips voor meer licht in huis Previous post Donkere dagen: 5 tips voor meer licht in huis
woonkamer opnieuw inrichten Next post Tijd voor een vernieuwing in huis? Denk hier dan aan