Read Time:5 Minute, 42 Second

De zomer klopt inmiddels alweer aan de deur. En dat betekent dat het hoog tijd is om te zorgen dat je klaar bent voor het warme – en steeds vaker – hete weer in ons land. Als het even kan wil je natuurlijk fris de zomer doorkomen. Kies je voor een opblaasbare jacuzzi kopen, dan gaat dat dit jaar zeker lukken. Een opblaasbare spa in de tuin plaatsen betekent dat je op elk gewenst moment een verfrissende duik kunt nemen op hete zomerdagen. Of in het koele najaar, het is maar net wat jij wilt! Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een opblaasbare jacuzzi? En hoe zit het met de nadelen van een opblaasbare jacuzzi? Waar moet je op letten bij de aanschaf van een opblaasbare jacuzzi? En wat is de beste opblaasbare jacuzzi 2020? De antwoorden op dit soort vragen lees je in onderstaand artikel over het nut en de mogelijkheden van een opblaasbare jacuzzi in de tuin.

Lay-Z-Spa Jacuzzi “Miami AirJet”, bubbelbad voor maximaal 4 personen

Voordelen en nadelen van een opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi aanschaffen heeft behoorlijk wat pluspunten. Een van de grootste voordelen van een opblaasbare jacuzzi is het feit dat een opblaasbaar bubbelbad in de tuin het hele jaar door gebruikt kan worden. Of het nu snikheet is op tropische dagen of het is fris tijdens de herfst of winter: wie kiest voor een opblaasbare jacuzzi kopen kan daar het hele jaar van genieten. Een tweede pluspunt opblaasbaar bubbelbad aanschaffen is het gebruiksgemak. Als je denkt ik wil een bubbelbad in de tuin, dan is dat snel te regelen. Daarbij is het oppompen van een opblaasbaar bubbelbad in de tuin snel geregeld. Hiervoor zijn namelijk speciale pompen beschikbaar. In de derde plaats hebben mensen die een opblaasbare jacuzzi aanschaffen nauwelijks onderhoud aan dit handige tuinbad. Ten vierde, dat is natuurlijk het belangrijkste voordeel van een opblaasbare jacuzzi kopen, kun je altijd (dus wanneer jou dat uitkomt) lekker een bubbelbad nemen om lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Een opblaasbare jacuzzi aanschaffen betekent dat je altijd kunt relaxen in de tuin, op elk moment wanneer jij dat wilt. En mocht je klaar zijn? Dan valt een opblaasbare spa in de tuin snel op te ruimen. Je laat de lucht eruit kopen, vouwt de jacuzzi op en ruimt hem op. In de vijfde plaats valt het energie verbruik opblaasbare jacuzzi erg mee vergeleken met een vast model. Doordat er lucht in de jacuzzi zit, isoleert deze uitstekend en blijft jouw opblaasbare jacuzzi in de tuin langer op temperatuur. We gaan snel door naar het zesde voordeel: opblaasbare jacuzzi aanschaffen is betaalbaarder dan je denkt. De kosten opblaasbare jacuzzi zijn vaak lager dan doorgaans verondersteld wordt. Ten slotte is een prettig voordeel van een opblaasbare jacuzzi kopen vele keuzemogelijkheden die er zijn. Qua stijl, grootte, kleuren en modellen is er veel mogelijk, zoals een jacuzzi kopen met ingebouwd zoutwater- en hardwatersysteem. Maar daarover straks meer, als we de beste opblaasbare jacuzzi 2020 aan je presenteren en de fraaiste jacuzzi modellen eruit lichten.
Heeft een opblaasbare jacuzzi kopen ook nadelen? Ja, die zijn er ook. Wanneer je de jacuzzi vaak gebruikt, betaal je natuurlijk extra voor het energie verbruik opblaasbare jacuzzi. Die energiekosten kunnen oplopen tot 1 à 1,50 euro per dag. Daarbij is het schoonhouden van het water in de jacuzzi een punt van aandacht. Gelukkig zijn er hiervoor speciale zeilen, die voorkomen dat het water in de jacuzzi vies wordt.

Intex Pure Spa Bubble – Greywood jacuzzi – 216×71 cm – 6 personen

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een opblaasbare jacuzzi?

Als je een opblaasbare jacuzzi kopen gaat, zijn er enkele belangrijke aandachtspunten. Let goed op het benodigde formaat van de jacuzzi. Hij moet wel goed in je tuin passen natuurlijk. Je wilt niet dat je hele tuin vol staat. Afhankelijk van de grootte van je tuin kun je dus kijken wat er wel of niet past. En of het mooi samengaat met bijvoorbeeld een loungebank in je tuin. Andere aandachtspunten zijn het verbruik opblaasbare jacuzzi, de kosten opblaasbare jacuzzi en natuurlijk de uitstraling, kleuren en vormgeving. Let er ook op dat de pomp die bij de jacuzzi geleverd wordt van goede kwaliteit is.

Bestway Lay-Z-Spa Hawaï JumboJet Jacuzzi – Massagefunctie – Zwart 180 x 66 cm

De mooiste modellen opblaasbare jacuzzi’s op een rijtje

Als je besluit ik wil een bubbelbad in de tuin, dan valt er veel te kiezen qua modellen en soorten jacuzzi’s. De beste opblaasbare jacuzzi 2020 is wat ons betreft de schitterend ontworpen Intex Pure Spa Bubble. Deze beige gekleurde Sahara jacuzzi heeft een compacte afmeting van 216 cm x 71 cm en is geschikt voor zes personen. Ideaal voor gezinnen dus, om lekker een duik te wagen. Wie besluit om dit opblaasbaar bubbelbad aanschaffen te gaan, krijgt er een sterke pomp bij. Qua inhoud kan er bijna 1100 liter water in dit opblaasbaar bubbelbad in de tuin.

Intex PureSpa Jacuzzi + Hard Water Systeem + Zoutwatersysteem 4 persoons

Prachtig is ook de voordelig geprijsde Lay-Z-Spa Jacuzzi Miami AirJet, die geschikt is voor vier personen. Deze comfortabele jacuzzi beschikt over maar liefst 81 massagestralen en kan tot tot 40 °C opgewarmd worden. Ideaal om even lekker in weg te zakken, tot rust te komen en je bloeddoorstroming te verbeteren. Deze jacuzzi heeft extra sterke waterpomp, die met een afstandsbediening bestuurd kan worden, zodat je de jacuzzi niet uit hoeft!

Lay-Z-Spa Jacuzzi “Miami AirJet”, bubbelbad voor maximaal 4 personen

De echte jacuzzifan die hoge eisen stel, kan ongetwijfeld ook uit de voeten met de Intex Pure Spa Bubble – Greywood jacuzzi. Deze topper heeft dezelfde afmetingen en specificaties als het eerstgenoemd topmodel en is dus mede-favoriet in de categorie beste jacuzzi’s van het seizoen 2020.

Intex Pure Spa Bubble – Greywood jacuzzi – 216×71 cm – 6 personen

Wil je een opblaasbare jacuzzi aanschaffen, overweeg dan ook dit fraaie model, namelijk de BestWay Lay-Z Hawaï Jumbojet. Tot maximaal vier personen kunnen volledig relaxen en ontspannen in dit heerlijke tuinbad. Natuurlijk wordt een sterke filterpomp meegeleverd en is het bad met een digitale afstandsbediening in te stellen. Er wordt bij dit bad een thermo-afdekking meegeleverd, die eenvoudig aangebracht kan worden. Zo bespaar je niet alleen energie, maar wordt het water ook goed beschermd tegen vuil en troep.

Bestway Lay-Z-Spa Hawaï JumboJet Jacuzzi – Massagefunctie – Zwart – 180 x 66 cm

Ten slotte is voor wie een opblaasbare jacuzzi aanschaffen een van de toppers onder de hedendaagse modellen de Lay-Z-Spa Paris Jacuzzi. Deze lichtkleurige jacuzzi is geschikt voor vier tot zes personen, heeft een sterke pomp, digitale afstandsbediening en tal van functies om het jezelf en je mede-baders helemaal naar de zin te maken. Kijk nu welke opblaasbare jacuzzi in de tuin jou het meeste aanspreekt en bestel jouw favoriet voordelig online!

Lay-Z-Spa Paris Jacuzzi BESTWAY

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
bad in slaapkamer Previous post Een vrijstaand bad in de slaapkamer
woningwaarde berekenen Next post Huizenprijzen zijn hoger dan ooit. Hoe bereken jij de juiste prijs?