Read Time:2 Minute, 43 Second

Voor de één zal het altijd een droom blijven, voor de ander komt het steeds dichterbij. Er zijn ook mensen voor wie het nu werkelijkheid gaat worden: een vrijstaand bad in de slaapkamer. Het is natuurlijk al behoorlijk luxe als je een slaapkamer met badkamer en suite hebt, en je dus niet via de overloop hoeft voor je dagelijkse douchebeurt. Maar een bad voor in de slaapkamer geeft een nog vrijer gevoel. Je hoeft niet eens meer naar de badkamer, je slaapkamer wordt als het ware tevens je badkamer.

Welk vrijstaand bad voor in de slaapkamer wil jij?

Er is een enorm breed aanbod van vrijstaande baden, die geschikt zijn om in je slaapkamer te plaatsen. Mocht je denken dat een vrijstaand bad altijd duur is: het antwoord daarop is nee. Voor ruim minder dan duizend euro koop je bijvoorbeeld al het Best Design Roll Up Nostalgisch vrijstaande bad, op vier poten. Dit bad is 175 centimeter lang en uitgevoerd in wit. Het heeft verchroomde poten.

Whirlpoolbad voor in de slaapkamer

Een ander uiterste is het Duscholux Prime-line Sparkling whirlpool bad met een ovale vorm. Dit bad is maar liefst 200 centimeter lang en 90 centimeter breed. Dit luxueuze bad is uitgevoerd in acryl. Het heeft 24 luchtjets, 10 LED-spotjes en muziek. Eén ding is zeker: dit bad ontspant zo dat je er voorlopig niet meer uitkomt. Laat jij dit vrijstaand bad in de slaapkamer installeren of kijk je nog even verder voor een iets goedkopere uitvoering?

Populair badderen in de slaapkamer

Een erg populair bad is het Saniclass Chili vrijstaande bad, dat is uitgevoerd in een hoogglans houtlook. Uiteraard moet dit wel passen in het interieur van jouw slaapkamer. Het heeft vijf verstelbare poten. Dit bad is een ware eyecatcher in jouw slaapkamer. Wordt jij ook steeds enthousiaster en overweeg je steeds meer om je droom in vervulling te laten gaan? De levertijd is zeer kort, dus jouw vrijstaand bad voor in de slaapkamer plaatsen komt al snel dichterbij.

Een badboot in jouw slaapkamer?

Met de Wiesbaden Jasmijn Solid surface kies je voor heel ander bad in de slaapkamer. Het model doet je aan een dobberend bootje denken. Ook dit bad is lang, 186 centimeter. Het hoeft geen uitleg dat dit bad vooral past in een moderne slaapkamer. Laat jij dit bootje als bad in de slaapkamer installeren?

Rechthoekig baden

Natuurlijk zijn er ook baden die geen ovale vorm hebben. Het Clou InBe vrijstaande ligbad heeft bijvoorbeeld een rechthoekige vorm. Dit oogt uiteraard heel anders als vrijstaand bad voor in de slaapkamer. Ook dit bad is van acryl, in wit uitgevoerd. Het meet 180 centimeter in de lengte. Een vrijstaand bad voor in de slaapkamer plaatsen kan ook met dit bad al snel werkelijkheid worden.

Nostalgie in de slaapkamer

Wordt je helemaal blij van een stukje nostalgie? Wil jij ook qua baden een nostalgisch gevoel ervaren? Kijk dan zeker eens naar het Best Design nostalgische vrijstaand bad voor in de slaapkamer. Het heeft prachtige metalen chroom poten, in een uitvoering zoals ze lang geleden zo standaard waren. Ook dit bad hoef je voor de prijs niet te laten staan. Informeer eens naar de mogelijkheden en wie weet, kan ook jij nog dit jaar een vrijstaand bad in de slaapkamer installeren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
romantisch interieur Previous post 3 tips voor een romantisch interieur
waar-moet-je-op-letten-bij-de-aanschaf-van-een-opblaasbare-jacuzzi Next post Opblaasbare jacuzzi kopen? Hier moet je op letten wanneer je een opblaasbare jacuzzi wil aanschaffen