Read Time:2 Minute, 10 Second

De trends rondom interieur veranderen continue. Het is daarom leuk om eens te kijken naar welke trends qua kleuren we nu (meer) gaan zien. In dit artikel lees je welke kleuren en populair zijn en hoe jij jouw woonkamer een sfeervolle uitstraling kunt geven met een nieuwe kleur op de muur. Laten we beginnen. 

1. Donkere kleuren

We zien tegenwoordig veel ‘gewaagde’ kleuren. Dat wil zeggen dat we niet bang zijn om iets heel anders te kiezen dan dat we gewend zijn. Dit is erg leuk, want op die manier verras je jezelf vaak. De donkere kleuren die we nu veel gaan zien zijn onder andere diepe intense kleuren, zoals paars, bosgroen en donkerblauw. Niet alleen voor de woonkamer, maar ook in de slaapkamer staan deze kleuren erg sfeervol. 

2. Wandbekleding

Wil jij even iets anders dan een nieuwe kleur op de muur en stap jij echt uit je comfortzone? Kies dan voor prachtige wandbekleding. Dit is helemaal populair, omdat het een bijzondere look geeft in je woonkamer. Creëer bijvoorbeeld een gezellige sfeer met houten wandbekleding. Dit is ideaal voor wanneer je echt een eyecatcher in de woonkamer wil hebben. 

3. Aardetinten

Aardetinten zijn steeds populairder geworden. Vooral in 2023 zien we veel warme kleuren, zoals terracotta en okergeel bijvoorbeeld. Dit zijn kleuren zie sfeer geven in huis en die passen bij veel soorten interieurstijlen. Kies niet alleen voor verf in deze kleuren, maar maak je interieur helemaal af door ook accessoires in deze kleuren toe te voegen. Op die manier zorg je ervoor dat het één geheel wordt. 

4. Neutrale kleuren

Ga jij liever voor safe? Dan is deze trend voor jou! Dit jaar zien we namelijk veel kleuren, zoals zand, bruin en beige op de muur. Dit past bijvoorbeeld erg goed bij een natuurlijk interieur. Heb jij veel houten meubels en materialen in huis? Dan staat een beige muur in combinatie met de materialen prachtig. 

5. Jouw gevoel

Het allerbelangrijkste is natuurlijk om naar jouw eigen gevoel, stijl en inrichting te kijken. Uiteraard is het leuk om de trends te volgen, maar je moet niet vergeten om dicht bij jezelf te blijven en te kijken waar je echt blij van zou worden. Misschien wil jij wel elke trend met elkaar combineren? Of vind jij alle trends niet passen bij jouw interieur? Dat is helemaal niet erg. De tip is daarom: neem de tijd om te kijken naar wat je echt mooi vindt en waar je gelukkig van wordt.

Ga jij liever voor een nieuwe kleur op de muur of denk jij eerder aan prachtige, nieuwe wandbekleding? Heel veel plezier. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
douche ontstoppen Previous post Top 3 meest irritante problemen in huis
Next post Architectuur als bepalende factor van casino’s