Read Time:2 Minute, 55 Second

Je bent eigenlijk best tevreden met je woonkamer. De ruimte is groot genoeg en goed ingedeeld, je hebt ’t fijn ingericht en de sfeer is prima. Je vindt het nog altijd een heerlijke plek om tv te kijken, te lezen of om gezellig met familie of vrienden te zitten. Je krijgt ook regelmatig complimenten van mensen die op bezoek komen. Maar toch ontbreekt er iets aan. Je kan er niet precies een vinger op leggen, maar het heeft met warmte, met uitstraling te maken. Wellicht hebben wij de gouden tip voor jou. Heb je wel eens gedacht aan een mooie kleurrijke sprei voor op je bank? Een kleurrijke sprei doet heel veel in je interieur en kan een echte eyecatcher zijn. Voor iedere bank of stoel zijn er passende, mooie spreien te vinden.

Auburn sprei à €32,-

Mooie spreien voor jouw bank of stoel

Zo is de Auburn sprei een mooie kleurrijke sprei die je losjes over een stoel kan draperen. Uiteraard is hij ook fijn om over je benen te leggen op een net te frisse avond. Als je naar bed gaat, drapeer je hem net even iets anders. De Brigette boucle sprei is ook een mooie sprei, maar dan in één kleur. Wel heeft deze dezelfde afmeting als de Auburn. De katoenen Malone sprei doet het prachtig op een bed, maar oogt ook heel mooi op een grote bank. Tot slot heeft de Porter deken met zijn visgraatmotief ook een hele warme uitstraling. Zo zie je maar: mooie kleurrijke spreien zijn er voor elk interieur. Als je de prijzen hebt gezien, is je vast opgevallen dat ze er ook zijn voor elke portemonnee.

Brigette boucle sprei à €39,-
Malone sprei à €49,-
Porter Deken à €29,-

Mooie kleurrijke spreien als aankleding van jouw bed

Als je je slaapkamer binnen loopt, heb je eigenlijk hetzelfde gevoel als in je woonkamer. Het zal je niet verbazen dat een kleurrijke sprei het ook hier heel goed zal doen. Als voorbeeld noemen we de Digby 100% katoenen gebreide sprei. Heb je je slaapkamer al behoorlijk kleurrijk ingericht? Dan is het verstandiger om wat rustigere tinten te nemen. Wellicht is dan de Inga 100% Cotton Bedspread een mooie sprei voor op jouw bed.

Digby 100% katoeen gebreide sprei à €79,-
Inga sprei à €89,-

Een mooie kleurrijke sprei voor woon- en slaapkamer

Uiteraard bepaal jij zelf waar je je mooie kleurrijke sprei neer legt. De sprei of plaid die je had gekocht voor je bed, belandt wellicht een keer beneden. Tot je verrassing vind je meteen die bank niet meer zo saai. De Solar katoenen sprei is zo’n sprei die in sommige huizen van ruimte naar ruimte gaat.

Solar katoenen sprei à €35,-

Andere slaap- en logeerkamers

Dat jij die mooie sprei op de bank hebt liggen, blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Niet alleen het bezoek, maar ook kinderen en logees valt die verandering in je woonkamer op. Wat jou wellicht op het idee brengt om wat meer eenheid in huis te creëren. De grote Vyner bedsprei combineert met zo goed als elke inrichting.

Vyner geprinte bedsprei 200×200

Een mooie, kleurrijke sprei als cadeau

We geven je nog een laatste tip: een kleurrijke sprei is ook erg leuk om cadeau te geven. Gezien het seizoen zijn Sinterklaas en Kerst daar uitermate geschikt voor. De meerkleurige wollen Marlow bedsprei is een prachtexemplaar om door iemand te laten uitpakken. Maar natuurlijk zijn verjaardagen ook een leuke gelegenheid om ieder zijn eigen mooie sprei te geven.

Marlow bedsprei à €59,-
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
mooi tweepersoonsbed met lades Previous post Mooie tweepersoonsbedden met opbergruimte, dat is pas makkelijk!
woontrends 2020 Next post De herfst en winter interieurtrends 2019-2020: Intimiteit