Read Time:4 Minute, 23 Second

Ga je samenwonen, trouwen of zoek je een vervangend tweepersoonsbed, dan maak je een slimme keuze als je kiest voor een tweepersoonsbed met opbergruimte. Tweepersoonsbedden met opbergruimte hebben enkele interessante voordelen. Welke pluspunten hebben tweepersoonsbedden met opbergruimte precies? En welke typen mooie tweepersoonsbedden met opbergruimte zijn er zoal verkrijgbaar?

Flink wat ruimte besparen met een tweepersoonsbed met opbergruimte

Roscoe superkingsizebed met lades à ¾49,-

Een mooi tweepersoonsbed met opbergruimte is met name ideaal in wat kleinere slaapkamers. Als je een kleine slaapkamer hebt, is het lastig om alles kwijt te kunnen in die kleine ruimte. Je hebt immers maar een beperkte kastruimte over. Tweepersoonsbedden met opbergruimte bieden dan soelaas, omdat bij dit bedtype de loze, ongebruikte ruimte onder het bed optimaal benut. De lades onder een tweepersoonsbed met opbergruimte kun je perfect gebruiken om er bijvoorbeeld sokken, ondergoed, beddengoed, handdoeken, washandjes, extra kussens of seizoenskleding in op te bergen. Of wat dacht je van een weegschaal, een reservewekker of andere losse spulletjes die je in de slaapkamer nodig hebt? Een mooi tweepersoonsbed met opbergruimte zorgt ervoor dat je op deze manier veel ruimte bespaart in de slaapkamer. Naast opbergbedden met lades, kun je overigens ook kiezen voor bedden met een verticale lift. Hierbij is er een systeem aangebracht waarbij het matras verticaal omhoog gezet kan worden, zodat je onder het bed toegang krijgt tot de opbergruimte.

Edwin superkingsizebed met opbergruimte à €799,-

Snel ondergoed en/of kleding kunnen pakken

Door jouw seizoenskleding en basiskleding – denk aan ondergoed, sokken, hemden of shirts – direct onder je bed te bewaren in een strak tweepersoonsbed met opbergruimte, kun je die kleding in de ochtend in een handomdraai pakken en meenemen. DE avond ervoor leg je de kleding voor de volgende dag alvast op een stapeltje in de la, om het jezelf in de (donkere) ochtend wat gemakkelijker te maken. Tweepersoonsbedden met opbergruimte zijn in deze zin echt comfortabel en handig. En ook jouw partner zal blij zijn met jullie praktische tweepersoonsbed met opbergruimte. Je hoeft in de ochtend niet meer het licht aan te zetten en in allerlei kasten te rommelen om jouw kledingset bij elkaar te zoeken. Nee, je pakt direct de stapel kleren uit jullie mooi tweepersoonsbed met opbergruimte, hoeft de lamp niet aan te zetten en sluipt achtjes naar de badkamer. Je partner, die later begint met werken, kan zo nog even lekker doorslapen!

Geen last meer van stoflagen onder je bed

Tweepersoonsbedden met opbergruimte hebben nog een onverwacht, ander praktisch voordeel. Doordat de ruimte onder mooie tweepersoonsbedden met opbergruimte volledig is opgevuld, kan zich geen stof, smerigheid en troep meer onder het bed verzamelen. Dat scheelt je niet alleen veeg- en schoonmaakwerk, maar is ook beter voor de gezondheid. Heb je last van allergieën voor bijvoorbeeld stof of vuil, dan is een tweepersoonsbed met opbergruimte echt een verstandige keuze.

Het oog wil ook wat

Landsowe eurotweepersoonsbed met lades à €949,-

Een onderschat voordeel van een tweepersoonsbed met opbergruimte is het feit dat deze beddensoort er lekker eigentijds, strak en stoer uitziet. Zeker als je kiest voor fraaie houten tweepersoonsbedden met opberglades, kies je voor een bed dat visueel impact maakt. En… het oog wil immers ook wat? Zeker als je wakker wordt of de slaapkamer binnenkomt, wil je een ruimte zien met een fraai ontwerp en een strak en robuust bed!

Keuze uit tal van modellen mooie tweepersoonsbedden met opbergruimte

Er zijn tegenwoordig uiteenlopende modellen en soorten tweepersoonsbedden met opbergruimte beschikbaar. De keuze op dit gebied kan als nagenoeg eindeloos betiteld worden. Zo zijn er kleinere tweepersoonsbedden met opbergruimte voor kinderen, voor tieners en voor volwassenen beschikbaar. Ook het materiaalgebruik is diverse: staal, hout en kunststof varianten behoren tot de mogelijkheden voor wie een tweepersoonsbed met opbergruimte wil kopen. Het ruime aanbod, ook aan online en offline aanbieders, heeft verder als pluspunt dat tweepersoonsbedden met opbergruimte vandaag de dag scherpgeprijsd zijn en ook voor mensen met een gemiddeld inkomen uitstekend te betalen zijn. Er is dus voor elk wat wils. Hieronder lichten we enkele fraaie tweepersoonsbedden met opbergruimte voor je uit.

Skye Euro – tweepersoonsbed met lades

Skye eurokingsizebed met lades, grijswit à €749,-

Een fraai voorbeeld van een modern en strak vormgegeven tweepersoonsbed met opbergruimte is de Sky Euro. Dit tweepersoonsbed is voorzien van handige schuiflades onder het bed met veel opslagcapaciteit. De Sky Euro is keurig gestoffeerd en geeft jouw slaapkamer een elegante uitstraling. Dit komt vooral door het hoge hoofdbord voorzien van knopen. Van het merk Sky heb je ook nog onderstaand tweepersoonsbed met opbergruimte, hierbij kan de gehele lattenbodem omhoog worden bewogen.

Skye eurotweepersoonsbed met opbergruimte, lichtroze fluweel à €699,-

MADE Essentials – tweepersoonsbed van hout mét opbergruimte

Made Essentials Kano kingsizebed

Meer dan populair is de MADE Essentials Kano kingsize bed met opbergruimte. Dit is een duo bed van grenenhout met onder het mooie houten bedframe prachtige schuiflades. Dit Ottomaanse bed heeft geen poten, maar staat rechtstreeks op de vloer. Voordeel hiervan is dat het bed erg stabiel en robuust is, en veel minder gauw kraakt en piept.

Lex bed met extra opbergruimte

Lex kingsize bed met opbergruimte à €649,-

Ten slotte nog dit prachtbed: de Lex tweepersoonsbed met opbergruimte. Dit grote en ruime bed is niet alleen comfortabel om in te slapen, maar levert daarnaast veel aanvullende opbergruimte aan de gebruikers!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Varen als kamerplant Previous post Varens als kamerplant
gekleurde spreien Next post Met een kleurrijke sprei, geef je je woon- of slaapkamer een warme boost