Read Time:2 Minute, 55 Second

Koken in een karaktervolle Italiaanse keuken

Pizza, pasta, ossobuco; het zijn maar een paar gerechten die de Italiaanse keuken typeren. Het is niet noodzakelijk om deze gerechten te maken in een Italiaanse design keuken, maar het helpt wel als je een goed ingerichte Italiaanse keuken tot je beschikking hebt.

italiaanse gerechten

Een Italiaanse keuken als kunstwerk

Maar wat is eigenlijk een Italiaanse keuken? De Italiaanse keukens kenmerken zich door hun strakke design en moderne karakter. Vooral de Italiaanse design keukens blinken uit in strakke ontwerpen en moderne uitstraling. En toch is eenvoud het sleutelwoord voor Italiaanse design keukens. Italiaanse keukens bestaan bij de gratie van eenvoud. Het is de techniek die het karakter er aan geeft. Karakter, dat is ingegeven door het gebruik van materialen als glas, hout en RVS. Italiaanse designkeukens zijn als een kunstwerk.

Kies voor onderscheid met een karaktervolle Italiaanse keuken

Italiaanse design keukens zijn een statement waarin de klant aangeeft zich te onderscheiden van de massa. Italiaanse keukens brengen een kunstwerk in je huis. Het moderne karakter van Italiaanse designkeukens wordt mede tot stand gebracht door de techniek die achter de ontwerpen schuilt. Kiezen voor een Italiaanse design keuken betekent jaren lang vooruit te kunnen met een modern en toch tijdloos design. Gerenommeerde interieurarchitecten staan garant voor een uniek ontwerp waar de klant levenslang plezier van heeft. Wat is er mooier dan een keuken voor het leven te creëren? Denk aan een mooie zomeravond in Toscane. Zie uzelf met uw familie aan het hoofd van een grote tafel, gevuld met allerlei Italiaanse specialiteiten. De gerechten zijn allemaal afkomstig uit uw eigen Italiaanse design keuken, een modern allegaartje van techniek en verfijning. Elke denkbare stijl is mogelijk in Italiaanse keukens, maar altijd heeft u een keuken met een eigen identiteit. Er zijn keukens leverbaar die er klassiek uitzien, maar ook Italiaanse design keukens die er superstrak uitzien. Italiaanse keukens zijn een kunstwerk op zich. De kwaliteit is super met een scherp oog voor details, goede afwerking en kwaliteitsladen die superzacht dichtzoeven.

italiaanse keukens

Italiaanse keukens brengen de zon in huis

Van Italiaanse keukens gaan er echt geen dertien in een dozijn. Lichte kleuren overheersen, hoewel donkere kleuren met name in de Italiaanse design Keukens worden toegepast, maar dit leidt nooit of te nimmer to een sombere keuken. De Italiaanse zon laat altijd haar invloed gelden in de ontwerpen van de keukens. Veel gebruikte materialen zijn hout, RVS en hoogglans elementen. Smalle hoge kasten, zoals in een apotheek, geven orde en zorgen er voor dat alle potjes met kruiden en andere ingrediënten gemakkelijk kunnen worden gevonden.
De basis voor de keuken is echter eenvoud en nuchterheid.

Met de hele familie aan tafel in je eigen Italiaanse keukenItaliaanse koffiemachine

In de Italiaanse keuken moet men denken aan de grote families die met elkaar eten. Grote gasfornuizen, megagrote ovens en behoorlijke tafels zijn een must voor de Italiaanse keukens. Maar een Italiaanse design keuken blijft altijd maatwerk. Laat u zich inspireren en bedenk uw eigen wensenlijst voor een Italiaanse design keuken.

Karaktervolle koffiezetters

Denk er ook eens aan om een geïntegreerde koffiemaker in te plannen. En dan bedoelen wij natuurlijk geen gewone koffie! Een espressoapparaat is eigenlijk een must in Italiaanse design keukens, en wat te denken van een machine die met het grootste gemak cappuccino maakt. Hoort u het stoompijpje al blazen in de geurige koffie? De echte koffieliefhebber zal een apparaat willen hebben dat zelfs de koffiebonen van te voren maalt alvorens het gewenste kopje koffie te zetten. De mogelijkheden in uw Italiaanse design keuken zijn onuitputtelijk.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Top 10 bbq benodigdheden
Next post Inrichting in Cottage stijl