Read Time:1 Minute, 54 Second

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je voor nieuwe tegels wil gaan. Wat het ook is het begint altijd met het oriënteren en inspiratie opdoen. Dan kom je vanzelf tot een mooie keuze en kan je de nieuwe tegels kopen om bijvoorbeeld je net veranderde inrichting of interieur nog een extra boost te geven.

Om beschadigde en tegels met kleine scheurtjes te vervangen

Na verloop van tijd kunnen tegels beschadigd raken. Misschien is er hier en daar wel een kleine stukje af of zijn er wat kleine haarscheurtjes ontstaan. Voor het oog is dit niet een heel fraai gezicht. Om het weer mooi te maken kan je ervoor kiezen om de tegels te vervangen. Soms lukt het nog om dezelfde tegels bij te kopen.

Dan kan je de kapotte tegels er voorzichtig uithalen en vervangen door nieuwe. Maar in de meeste gevallen bestaat de collectie tegels die je hebt uitgezocht niet meer en moet je toch echt andere nieuwe tegels kopen.

Het huis in waarde laten stijgen

Een andere reden om nieuwe tegels te kopen is dat je huis dan in waarde stijgt. Een mooi net betegelde muur ziet er mooi en strak uit. Dit in tegenstelling met een tegel muur waar hier en daar een scheurtje in zit. Wil je je huis gaan verkopen? Dan is dit een manier om de verkoopwaarde te laten stijgen. Een goede reden om nieuwe tegels aan te schaffen.

Een nieuw interieur nog mooier maken

Heb je het interieur van je huis verandert en er een hele andere sfeer en uitstraling aangegeven? Dan wil je het helemaal compleet maken en waarschijnlijk ook de tegels vervangen voor een tegel die beter past bij heel de nieuwe inrichting. 

Dan maak je het helemaal compleet en af met andere tegels. Ga op zoek naar een wand of vloertegel die perfect past bij de kleur en vormgeving van de overige inrichting.

Een stukje aanbouwen of verbouwen

Bij het verbouwen of een stukje aanbouwen. Dit kan ook een gelegenheid zijn waar iemand nieuwe tegels voor gaat kopen. Stel dat je de bestaande badkamer wil vergroten of dat je beneden een stukje bij de keuken aan gaat bouwen. Bij dit soort verbouwingen of bouwwerkzaamheden kan het niet anders dan dat je nieuwe tegels moet gaan uitzoeken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fotos uitprinten Previous post 5 tips voor het zelf printen van foto’s
ruimtelijk interieur Next post Een fris en ruimtelijk interieur in 4 stappen