Read Time:2 Minute, 25 Second

Elk luchtbed is toch hetzelfde? Het gaat tenminste niet lek en voor een weekendje weg is het prima. We kiezen massaal voor het goedkoopste luchtbed in de winkel en kijken niet verder voor een upgrade. Niets is fijner om een weekendje weg te gaan en daarbij ook goed kunnen slapen. We weten inmiddels steeds meer over slaapgewoonten en wat het voor gezondheidsvoordelen heeft op ons humeur en onze fysieke gezondheid. Reden genoeg om eens verder te kijken dan het luchtbed in de buurtsupermarkt. 

Een intex luchtbed heeft een bepaalde kwaliteit dat zich veruit onderscheidt van anderen. We maken je in dit artikel graag enthousiast om dieper in te gaan op de kwaliteit. 

Verschillende soorten kwaliteit 

Welk luchtbed je nu moet kopen is natuurlijk helemaal afhankelijk van je wensen en de situatie waarvoor je het luchtbed gaat gebruiken. Zo zijn bijna alle luchtbedden geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Maar hebben ze wel allemaal andere voordelen? 

Intex is een specialist in luchtbedden en levert comfortabele, duurzame en innovatieve luchtbedden. Leveranciers zoals luchtbedplaza die deze luchtbedden in verschillende categorieën leveren hebben wel een gemeenschappelijke deler en dat is de kwaliteit die geleverd wordt. En we zien liever kwaliteit boven kwantiteit, toch? Zeker als het om de kwaliteit van slapen gaat. 

Wat wordt jouw slaap avontuur?

Voor welke reden ben je op zoek naar een intex luchtbed? Ben je van plan om een lekker weekendje in Nederland te gaan kamperen, wil je graag een extra slaapplek kunnen aanbieden aan onverwachte visite, of wil je jezelf verwennen met het meest luxe opblaasbed? 

Intex classic

Je hebt verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen voor kampeer luchtbedden met de intex classic. Zo heb je eenpersoons luchtbedden, geschikt voor de kleine kampeertenten, maar ze komen ook als twijfelaars en tweepersoons luchtbedden voor meerdere personen van 20 – 30 cm hoog.

Intex comfort

Zeer geschikt voor logees zijn de intex comfort luchtbedden. Deze geven een goede kwaliteit aan slaapbeleving en zijn snel op te pompen met een elektrische pomp. De hoogtes variëren van 30 cm – 40 cm.

Intex ultra

Wil je echt voor de hoogste kwaliteit slaapcomfort gaan dan kies je voor de intex ultra. Deze luchtbedden zijn qua vorm en afmeting gelijk aan een boxspring tot 60 cm hoog. Deze kies je uiteraard om jezelf te verwennen of zelfs je logee te overladen met kwaliteit.

Welke moet ik nu kiezen?

Er zijn veel goedkope luchtbedden beschikbaar, maar als je op zoek bent naar iets meer comfort dan is het overwegen naar een luxere variant zeker een aanrader. 

De meeste intex kampeer luchtbedden zijn daarnaast gemaakt op duurzaamheid en ingesteld op comfort. De luxe varianten zijn zo ontworpen dat ze bijna lijken op een gewoon bed. Zo hoef je geen bed aan te schaffen wanneer je onverwachte slapers over de vloer hebt, maar kun je gewoon een thuis luchtbed opblazen. Met tevreden slapers als gevolg 😉

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
ruimtelijk interieur Previous post Een fris en ruimtelijk interieur in 4 stappen
je was lekker laten ruiken zonder wasverzachter Next post 4x je was lekker laten ruiken zonder wasverzachter