Read Time:2 Minute, 42 Second

Soms heb je het gevoel dat er nog wat mist in je huis, maar kun je niet helemaal je vinger erop leggen wat er precies nodig is om net wat extra sfeer in huis te brengen. Heb je wel eens aan (nieuwe) wanddecoratie gedacht? Het ophangen van dingen aan de muur kan een hele andere sfeer in huis brengen en is zeker een goede optie wanneer je je interieur een boost wil geven. In dit artikel zullen wij een aantal tips geven over wat voor stijlvolle wanddecoratie je kunt ophangen in je huis. Lees gauw verder als je hier meer over wilt weten.

Het ophangen van stijlvolle muurposters

Stijlvolle muurposters zijn hip! Je kunt tegenwoordig bijna geen woning meer inlopen waar geen toffe muurposters aan de wand hangen. Het is een hele leuke manier om te variëren in je interieur, aangezien er verschillende soorten en stijlen beschikbaar zijn. Tegenwoordig zie je vaak posters van kaarten van steden, maar ook posters met prachtige foto’s komen vaak terug. Combineren van dit soort posters is ook helemaal toegestaan en juist extra leuk, hoe meer hoe beter! Desenio heeft een nieuwe collectie, de Studio Serenity collectie. Hiermee wordt de prachtige natuur van het Amerikaanse zuidwesten op een hele bijzondere manier overgebracht. Het zijn rustige en warme posters die je interieur zeker een boost kunnen geven.

stijlvolle muurposters

Kunst in huis hangen

Natuurlijk is het ook mogelijk om andere soort wanddecoratie op te hangen! Je zou bijvoorbeeld ook kunnen gaan voor een schilderij en zo daadwerkelijke kunst in huis hangen. Er zijn tegenwoordig genoeg schilders te vinden die iets in jouw stijl kunnen maken, of misschien zelfs wel hebben gemaakt. Om hier meer over te weten is het slim om hun atelier te bezoeken en daar je keuze te maken.

Overige wanddecoratie in je interieur

Je kunt allerlei verschillende soorten wanddecoratie ook goed met elkaar combineren! Wanneer je bijvoorbeeld al een aantal hippe posters hebt opgehangen, kun je ook eens nadenken over andere mogelijkheden. Tegenwoordig zie je ook veel muurplanken terug komen, waar je bijvoorbeeld kaarsen, planten of zelfs je posters op zou kunnen zetten. Een voordeel hier van is dat je de posters niet met een spijker in de muur hoeft te bevestigen, maar dat je ze gewoon neer kunt zetten! Daarnaast kun je het leuk combineren met de plantentrend die tegenwoordig zo hip is. Verder zou je ook andere producten aan de wand kunnen bevestigen, zoals bijvoorbeeld een spiegel of een mooie klok. Wanneer je hier echt een mooie statement mee wil maken, doe je deze extra groot!

wanddecoratie in je interieur

Al met al is er keuze genoeg wanneer het gaat om nieuwe wanddecoratie in je interieur. Je kunt kiezen uit het bevestigen van posters aan je muur en vooral het maken van combinaties in dit geval is erg leuk. Probeer verschillende varianten en maten in posters uit te kiezen, om zo een volledig nieuw interieur te creëren. Verder zou je ook voor kunst kunnen gaan, of misschien wel een volledige muur opvullen met planken, kaarsen, planten en misschien zelfs wel een set ronde spiegels of een klok. Daarnaast kan het opnieuw verven van je muur ook een heel andere uitstraling in je interieur geven, dus eventueel is dat ook nog een goede optie om je interieur te boosten!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
frisse slaapkamer Previous post Met deze 7 tips is je slaapkamer snel weer fris
Next post Alles wat je moet weten over underlayment