Read Time:2 Minute, 5 Second

Een wandklok is een ideale accessoire om een kale muur mee aan te kleden. En het is ook nog eens heel praktisch! Je kunt op elk moment een blik werpen om te zien hoe laat het is. In dit artikel laten we 6 mooie klokken zien voor verschillende woonstijlen. Er zit dus vast iets leuks bij voor in jouw interieur.

1. Vintage uitstraling

Een vintage of retro interieur bestaat uit verschillende pronkstukken en mooie materialen. Denk aan een robuuste houten kast of een fluwelen fauteuil. Een grote wandklok is hierbij ook een prachtige toevoeging. Kies voor een klok van hout of metaal. Het liefst met een ‘versleten’ look en craquelé structuur voor de echte vintage uitstraling. Deze klokken kun je zowel nieuw kopen als in een tweedehands winkel.

2. Landelijke touch

Een klok met authentieke Romeinse cijfers geeft je huis een landelijke touch. Zeker als je kiest voor een wandklok in het bruin of gebroken wit. Deze kleuren zorgen voor de zachte en sfeervolle uitstraling. Je kunt zo’n wandklok kopen bij Sweetlivingshop.nl. Deze webshop verkoopt niet alleen klokken, maar ook andere woonaccessoires voor elke interieurstijl.

3. Chic element

Spreken de Romeinse cijfers je wel aan, maar past een landelijke klok niet bij jouw stijl? Kies dan voor een wandklok met een zwart metalen frame en gouden details. Dit is een heel chic element voor aan jouw muur. Laat de kleuren en materialen ook terugkomen in andere woonaccessoires in de kamer. Zo vormt alles een mooi geheel.

4. Speels en modern

Wie zegt dat er maar één klok aan de muur moet hangen? Voor degene die niet graag keuzes maakt, hebben wij nog een leuk voorbeeld. Op de bovenstaande afbeelding zie je dat er drie verschillende klokken met elkaar gecombineerd worden. Ze hebben allemaal een modern design, maar toch een andere look. Hang de drie klokjes speels bij elkaar voor een tof resultaat.

5. Minimalistisch design

Soms heb je niet veel poespas nodig voor een stijlvolle kamer. Een minimalistische zwarte klok staat prachtig in een rustige slaapkamer. Omdat er verder weinig aan de muur hangt, springt deze wandklok er nog steeds helemaal uit. Besteed bij een eenvoudig design wel meer aandacht aan de details en het materiaalgebruik. Anders kan het een beetje cheap overkomen.

6. Grafische look

Natuurlijk kan een wandklok ook een echte blikvanger zijn in de speelkamer. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen erg blij worden van zo’n kleurrijk exemplaar. Het grafische design van deze klok zorgt voor een verrassende moderne twist.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
kantoor aan huis Previous post Tips en ideeën voor een kantoor aan huis
nieuwbouw huis Next post Verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Zo creëer je in enkele stappen jouw eigen identiteit